112Purmerend

2e zending inzamelingsactie Brandweer Purmerend afgeleverd aan voedselbank

Purmerend – In totaal 14 pallets zijn er door de brandweer Purmerend afgeleverd aan de voedselbank. De brandweer Purmerend starte de inzamelingsactie begin december in opvolging van de brandweer uit de regio Rijnmond onder het motto “Iedereen wil een fijne kerst.”

Afgelopen vrijdag werden de tweede zending bij de voedselbank ingeleverd. De brandweer bracht daar 6 pallets. Tezamen met de eerste zending komt het aantal op 14 volle pallets. De actie is ten einde en kan een groot succes genoemd worden.

Gebiedscommandant André Siebeling: “We zijn blij verrast met de vrijgevigheid van iedereen die ons heeft gesteund. Ondanks het feit dat het een spontane actie is geweest, is het een groot succes geworden. Zoveel spullen van burgers en bedrijven, geweldig! Wij als brandweer hebben de enorme dankbaarheid geproefd bij de uitdeelmomenten. Mensen in tranen die hun dank uitspraken heeft mij persoonlijk ook geraakt. Wat is er nou mooier om anderen te helpen? Dit geeft een enorm goed kerstgevoel.”

Mogelijk gaat de Brandweer de actie volgend jaar herhalen. “Dan kan er ook bij andere kazernes in de regio worden ingeleverd.” 

Relevant artikel:

1ste zending inzamelingsactie Brandweer Purmerend afgeleverd aan voedselbank

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.