2e zending inzamelingsactie Brandweer Purmerend afgeleverd aan voedselbank

Foto: Haico Kats

Purmerend – In totaal 14 pallets zijn er door de brandweer Purmerend afgeleverd aan de voedselbank. De brandweer Purmerend starte de inzamelingsactie begin december in opvolging van de brandweer uit de regio Rijnmond onder het motto “Iedereen wil een fijne kerst.”

  • Flyer PRIKNICK
Afgelopen vrijdag werden de tweede zending bij de voedselbank ingeleverd. De brandweer bracht daar 6 pallets. Tezamen met de eerste zending komt het aantal op 14 volle pallets. De actie is ten einde en kan een groot succes genoemd worden.

Gebiedscommandant André Siebeling: “We zijn blij verrast met de vrijgevigheid van iedereen die ons heeft gesteund. Ondanks het feit dat het een spontane actie is geweest, is het een groot succes geworden. Zoveel spullen van burgers en bedrijven, geweldig! Wij als brandweer hebben de enorme dankbaarheid geproefd bij de uitdeelmomenten. Mensen in tranen die hun dank uitspraken heeft mij persoonlijk ook geraakt. Wat is er nou mooier om anderen te helpen? Dit geeft een enorm goed kerstgevoel.”

Mogelijk gaat de Brandweer de actie volgend jaar herhalen. “Dan kan er ook bij andere kazernes in de regio worden ingeleverd.” 

https://twitter.com/ASiebeling/status/1076164309200367616

Relevant artikel:

1ste zending inzamelingsactie Brandweer Purmerend afgeleverd aan voedselbank

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*