De BUZZ brengt jongeren en ouderen bij elkaar (video)

Purmerend – Tijdens Winters Purmerend op woensdag 19 december heeft de feestelijke introductie van de Buzz plaatsgevonden. Het idee voor de Buzz is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de gemeente Purmerend, Rabobank, Spurd, Clup Welzijn, Politie Waterland en RSWP om een mobiele ontmoetingsplek te creëren voor jong en oud.

Op deze manier ontmoeten jongeren en ouderen elkaar steeds op andere plekken. Wethouder Paul van Meekeren: “De BUZZ is ontzettend welkom in de stad. Het is ontzettend mooi dat we deze samenleving verbinden en dat we jongeren en ouderen bij elkaar brengen kortom dat we als stad goed bezig zijn om een stukje cohesie aan te brengen.”

Activiteiten en evenementen

In de Buzz kunnen jongeren en ouderen in hun eigen wijk leuke dingen doen zoals gamen, sporten of samen een kopje koffie drinken. Je zal de Buzz regelmatig tegenkomen in Purmerend. De Buzz zal namelijk tijdens verschillende activiteiten en evenementen in Purmerend worden ingezet.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*