8.7 C
Purmerend
woensdag 1 februari 2023
HomePurmerendDe BUZZ brengt jongeren en ouderen bij elkaar (video)

De BUZZ brengt jongeren en ouderen bij elkaar (video)

Purmerend – Tijdens Winters Purmerend op woensdag 19 december heeft de feestelijke introductie van de Buzz plaatsgevonden. Het idee voor de Buzz is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de gemeente Purmerend, Rabobank, Spurd, Clup Welzijn, Politie Waterland en RSWP om een mobiele ontmoetingsplek te creëren voor jong en oud.

Op deze manier ontmoeten jongeren en ouderen elkaar steeds op andere plekken. Wethouder Paul van Meekeren: “De BUZZ is ontzettend welkom in de stad. Het is ontzettend mooi dat we deze samenleving verbinden en dat we jongeren en ouderen bij elkaar brengen kortom dat we als stad goed bezig zijn om een stukje cohesie aan te brengen.”

Activiteiten en evenementen

In de Buzz kunnen jongeren en ouderen in hun eigen wijk leuke dingen doen zoals gamen, sporten of samen een kopje koffie drinken. Je zal de Buzz regelmatig tegenkomen in Purmerend. De Buzz zal namelijk tijdens verschillende activiteiten en evenementen in Purmerend worden ingezet.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.7 ° C
9.4 °
7.8 °
82 %
3.1kmh
100 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.