Nijenhuis overhandigt cheque van ruim 13.000 euro aan Inloophuis Wij Allemaal (video)

Purmerend – Op vrijdag 21 december 2018 overhandigde Geoffrey Nijenhuis een cheque van €13.200 euro aan Inloophuis Wij Allemaal. Dit deed hij tijdens de jaarlijkse kerstborrel van het Inloophuis. Bij de overhandiging waren onder andere burgemeester Don Bijl en wethouder Harry Rotgans aanwezig. De cheque vertegenwoordigt het bedrag dat het boek van Geoffrey’s vader, Vincent Nijenhuis, heeft opgebracht.


  • Flyer PRIKNICKHet was de laatste wens van oud-politicus en historicus Vincent Nijenhuis dat de opbrengsten van zijn boek over het Ursula-klooster op de Koemarkt van Purmerend zouden worden geschonken aan Wij Allemaal. De stichting Wij Allemaal  heeft haar inloophuis aan de Burgemeester D. Kooijmanweg 11-13 in Purmerend en staat open voor een ieder die, direct of indirect, te maken heeft met kanker.

“Mijn vader wilde een boek over het klooster schrijven”, vertelt Geoffrey. “Hij is er mee begonnen, en toen hij zieker en zieker werd heeft hij er schrijvers bijgehaald. Met z’n 11-en hebben ze uiteindelijk het boek afgerond.” Nijenhuis senior overleed in maart 2017 aan kanker.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*