10.5 C
Purmerend
maandag 11 december 2023
Home* goed doelNijenhuis overhandigt cheque van ruim 13.000 euro aan Inloophuis Wij Allemaal (video)

Nijenhuis overhandigt cheque van ruim 13.000 euro aan Inloophuis Wij Allemaal (video)

Purmerend – Op vrijdag 21 december 2018 overhandigde Geoffrey Nijenhuis een cheque van €13.200 euro aan Inloophuis Wij Allemaal. Dit deed hij tijdens de jaarlijkse kerstborrel van het Inloophuis. Bij de overhandiging waren onder andere burgemeester Don Bijl en wethouder Harry Rotgans aanwezig. De cheque vertegenwoordigt het bedrag dat het boek van Geoffrey’s vader, Vincent Nijenhuis, heeft opgebracht.

Het was de laatste wens van oud-politicus en historicus Vincent Nijenhuis dat de opbrengsten van zijn boek over het Ursula-klooster op de Koemarkt van Purmerend zouden worden geschonken aan Wij Allemaal. De stichting Wij Allemaal  heeft haar inloophuis aan de Burgemeester D. Kooijmanweg 11-13 in Purmerend en staat open voor een ieder die, direct of indirect, te maken heeft met kanker.

“Mijn vader wilde een boek over het klooster schrijven”, vertelt Geoffrey. “Hij is er mee begonnen, en toen hij zieker en zieker werd heeft hij er schrijvers bijgehaald. Met z’n 11-en hebben ze uiteindelijk het boek afgerond.” Nijenhuis senior overleed in maart 2017 aan kanker.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.5 ° C
11.1 °
9.4 °
78 %
9.4kmh
100 %
ma
10 °
di
8 °
wo
7 °
do
6 °
vr
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.