8.7 C
Purmerend
woensdag 1 februari 2023
Home* Edam-VolendamSander & Eva van 3FM Serious Request in Volendam

Sander & Eva van 3FM Serious Request in Volendam

Volendam – Misschien ben je in het verleden ook wel eens in actie gekomen voor 3FM Serious Request. Haalde je geld op bij vrienden en familie om dat op het plein bij het Glazen Huis in de brievenbus te gooien, en deed je een dansje om het te vieren. Dit jaar kan dat nog net zo, maar nu heb je kans dat de dj’s bij jou langskomen in plaats van dat jij hen moet bezoeken. Drie teams van dj’s lopen dit jaar namelijk vanaf drie verschillende locaties een week lang het land door, van actie naar actie. 

Uiteindelijk eindigen de dj’s in Utrecht, waar 3FM Serious Request in 2004 voor het eerst het levenslicht zag. Vandaag kwamen Sander & Eva aan in Volendam. Hierna gingen ze door naar Broek in Waterland om door te gaan naar Zunderdorp waar ze tussen 18:30 uur en 19:30 uur aankomen. Kijk voor het schema hieronder.

Goede doel is Rode Kruis

Het thema dit jaar is Lifeline: red levens. Binnen dat thema kies je zelf het doel waarvoor je je actie opzet. Je kunt geld ophalen voor reanimatiecursussen en AED’s, voor bescherming tegen natuurgeweld of voor noodhulp bij oorlog en conflicten.

Nederlands voormalig tennisspeler Richard Krajicek haakte ook aan en liep een stuk mee. In Volendam werd er gul gegeven door de plaatselijke ondernemers en bewoners. Basisschool de Springplank had een bedrag van € 1118,60 voor de actie bij elkaar gesprokkeld.

Video: Lokale Omroep Volendam Edam – https://www.rtvlove.nl

Volg het avontuur van de dj’s live op: https://www.npo3fm.nl/seriousrequest

Foto’s: Haico Kats – Haicokats.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.7 ° C
9.4 °
7.8 °
82 %
3.1kmh
100 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.