Regio op Straat: Stefan “Ik vind Purmerend een gezellige plaats en ik zou hier nooit meer weg willen.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Stefan kwam zelf naar ons toe en wilde heel graag voor de camera. De meeste Purmerenders kennen Stefan wel want Stefan is altijd positief en vrolijk. “Ik ga wel eens naar het Triton om biljarten te bekijken. Ik heb een lieve vrouw en een goede schoonvader.” Binnenkort gaat Stefan en zijn vrouw mogelijk verhuizen naar Klein Where. “Ik vind Purmerend een gezellige plaats en ik zou hier nooit meer weg willen. De burgemeester is een goed kerel.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*