* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: Stefan “Ik vind Purmerend een gezellige plaats en ik zou hier nooit meer weg willen.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Stefan kwam zelf naar ons toe en wilde heel graag voor de camera. De meeste Purmerenders kennen Stefan wel want Stefan is altijd positief en vrolijk. “Ik ga wel eens naar het Triton om biljarten te bekijken. Ik heb een lieve vrouw en een goede schoonvader.” Binnenkort gaat Stefan en zijn vrouw mogelijk verhuizen naar Klein Where. “Ik vind Purmerend een gezellige plaats en ik zou hier nooit meer weg willen. De burgemeester is een goed kerel.”

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.