Purmerend

Zakcentje verdienen: Kerstbomen en vuurwerkafval inleveren

Purmerend – Ook dit jaar heeft de gemeente weer een inleveractie voor kerstbomen en vuurwerkafval. Op woensdag 2 januari 2019 kun je tussen 9.00 en 15.00 uur vuurwerk inleveren. Voor een kilo vuurwerk krijg je € 0,25. En op vrijdag 4 januari 2019 kun je kerstbomen inleveren tussen 09.00 uur en 15.00 uur. Je krijgt dan € 0,50 per boom.

Dat deed Michel (13) vorig jaar ook en dat gaat hij dit jaar weer doen. “Vorig jaar had ik wel €26,40 bij elkaar gesprokkeld. Van te voren had ik al van mensen uit de buurt de toezegging geregeld dat ik hun kerstboom mocht gaan inleveren. Er was zelfs een buurman die 10 cent wilde hebben voor zijn boom. Die heb ik hem gegeven. Had ik toch nog 40 cent winst. Ik denk dat ik dit jaar wel de 30 euro ga halen.”

Inzamellocaties

Je kunt je vuurwerk en kerstbomen op de volgende locaties in leveren:

  • Purmer-Noord – Winkelcentrum Gildeplein (tegenover Gildestraat 40)
  • Purmer-Zuid – Parkeerterrein Sporthal de Vaart (Koggenland 88)
  • Gors – Dotterbloem 100 (wijkkantoor Gors)
  • Weidevenne – Abel Tasmanplein (parkeerplaats NS station)
  • Overwhere & Wheermolen – Parkeerplaats sporthal De Beuk (van IJsendijkstraat 365)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.