10.2 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home* advertiorialBedrijf uitgelicht- Skihut: "Veilig wintersporten wordt onderschat"

Bedrijf uitgelicht- Skihut: “Veilig wintersporten wordt onderschat”

PURMEREND – Sportshop De Skihut is sinds jaar en dag dé winkel voor liefhebbers van wintersport, schaatsen en overige winter gerelateerde sporten. Vorig jaar werd de winkel zelfs uitgebreid met de Outdoor-hut en werd zo naast wintersport- ook outdoor-specialist, met een ruim assortiment artikelen op gebied van wandel, skate en camping. Zondag 27 januari is er van 12.00 tot 17.00 uur een ruilbeurs voor wintersportartikelen en kunnen bezoekers voordelig aan wintersportspullen komen.

“Veel mensen kopen spullen via Marktplaats, maar dan weet je natuurlijk nooit wat je koopt”, zegt eigenaar Joop Bakker. “De ruilbeurs is een soort van Marktplaats in de winkel. Hier worden tweedehands artikelen – zoals ski’s, snowboards, longboards en skischoenen – verkocht. Bovendien is er een kleding outlet. Uiteraard kun je in onze winkel alle producten nieuw aanschaffen, maar voor wie minder wil of kan besteden is deze interne ruilbeurs een uitkomst.

De prijzen zijn laag maar klanten kunnen toch rekenen op de beste service van onze winkel. Zo zorgen wij ervoor dat de ski’s en schoenen goed afgesteld staan. Veilig wintersporten wordt door veel mensen onderschat, maar als het mis gaat heb je zo een blessure. We zijn een een specialist met alle benodigde kennis en klanten krijgen precies wat ze nodig hebben. Hierdoor wordt de kans op blessures veel kleiner.” Zowel in de nieuwe als gebruikte artikelen vind je topmerken zoals The North Face, Peak Performance, Spyder, Brunotti, Atomic, Burton, K2, Elan, Sportalm, Killtec, Rehall, Lowa, Meindl,Hangwag en Teva.

Outdoor

Naast wintersport is de winkel van Joop Bakker ook een échte outdoorwinkel geworden met alle aandacht voor de wandel- en outdoor-artikelen. “We verkopen de beste wandelschoenen en werken met topmerken op wandelgebied, zoals Lowa, Meindl, Salomon, Hangwag , Teva en Reef. In onze winkel hebben we een unieke geavanceerde machine staan om de voeten te analyseren. Hiermee kunnen we de perfecte schoen voor iedere voet aanmeten en de juiste model vinden. Bovendien hebben we zooltjes voor ieder voet type om daar waar nodig is de pasvorm te optimaliseren. Zooltjes helemaal op maat laten maken kan ook. We werken nauw samen met podologen.”

Naast schoenen kunnen klanten in de Outdoor-hut terecht voor onder meer rugzakken, slaapzakken en wandelkleding, zakmessen, drinkflessen, wandelstokken en regenkleding. Wie het deze dagen koud heeft, kan in de winkel terecht voor een grote collectie warme jassen, truien, moonboots en handschoenen. Bovendien is er een uitgebreide kinderafdeling met maten van 80 tot 176. Kinderschoenen zijn er vanaf maat 19/20.

Sportshop de Skihut heeft een Facebookpagina om op de hoogte te blijven van leuke acties en nieuwtjes.

Sportshop de Skihut en Outdoorhut: Gedempte Singelgracht 14, 1441 AP Purmerend, www.skihutpurmerend.nl, 0299 – 422734, [email protected].

Bekijk de winkel in 360 graden hieronder.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.2 ° C
12.4 °
7.3 °
55 %
2.2kmh
90 %
di
9 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.