Regio op Straat: Tonia “Als 1 van die kinderen een Mandela wordt, dan hebben wij goed werk gedaan.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Mevrouw Tonia Vervoort vecht voor een menswaardig bestaan van Zuid-Afrikaanse kinderen. Tonia stond begin december met een kraam in het Makado Winkelcentrum en vertelt over de stichting die geld ophaalt voor de kinderen in Zuid-Afrika. Het opgehaalde geld wordt besteed bij Zuid-Afrikaanse ondernemers. “Door bij hen in te kopen, wat we nodig hebben, helpen wij iedereen. We doen dit al 10 jaar.” Ze hebben een project neergezet waar de kinderen zich veilig kunnen voelen: “Want er is veel misbruik van kinderen en van de ouders veel misbruik van drank en drugs.” Maar de kinderen zijn het belangrijkst. “Zo geven wij ze weer een beetje toekomst.”

Meer informatie over dit project op: https://www.facebook.com/KreaAfrika/

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*