* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: Tonia “Als 1 van die kinderen een Mandela wordt, dan hebben wij goed werk gedaan.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Mevrouw Tonia Vervoort vecht voor een menswaardig bestaan van Zuid-Afrikaanse kinderen. Tonia stond begin december met een kraam in het Makado Winkelcentrum en vertelt over de stichting die geld ophaalt voor de kinderen in Zuid-Afrika. Het opgehaalde geld wordt besteed bij Zuid-Afrikaanse ondernemers. “Door bij hen in te kopen, wat we nodig hebben, helpen wij iedereen. We doen dit al 10 jaar.” Ze hebben een project neergezet waar de kinderen zich veilig kunnen voelen: “Want er is veel misbruik van kinderen en van de ouders veel misbruik van drank en drugs.” Maar de kinderen zijn het belangrijkst. “Zo geven wij ze weer een beetje toekomst.”

Meer informatie over dit project op: https://www.facebook.com/KreaAfrika/

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by