1.4 C
Purmerend
zaterdag 2 december 2023
Home112Diensthond Raff vindt scooterdief

Diensthond Raff vindt scooterdief

Purmerend – Diensthond Raff werd vannacht ingezet om een mogelijke dief of heler van een scooter terug te vinden. De hond vond al snel een spoor dat naar een tuin leidde. Hier probeerde de verdachte zich tevergeefs schuil te houden.

Eerder in de nacht, omstreeks 03.35 uur, zagen politiemensen een witte scooter rijden in Purmerend. Toen de bestuurder de politie zag, ging hij er vandoor. Aanvankelijk wist hij weg te komen, maar even later pikte de politie de scooter weer op op de Veenweidestraat. Hier besloot de bestuurder de scooter achter te laten en er rennend vandoor te gaan. De politie begon met een zoektocht naar de verdachte waarbij ook Raff werd ingezet. Deze liep zonder te twijfelen de achtertuin van een woning in. Hier kon de verdachte, een 16-jarige jongen uit Purmerend, worden aangehouden.

Bij controle bleek de eigenaar van de scooter ’s avonds hierop naar zijn werk te zijn gereden. Hij had de scooter, die bij het bedrijf gestolen was, nog niet gemist.

https://twitter.com/POL_Gors/status/1078875920369414144Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,521VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
1.4 ° C
2.2 °
0.5 °
79 %
2.2kmh
95 %
za
2 °
zo
2 °
ma
5 °
di
8 °
wo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.