112Purmerend

Diensthond Raff vindt scooterdief

Purmerend – Diensthond Raff werd vannacht ingezet om een mogelijke dief of heler van een scooter terug te vinden. De hond vond al snel een spoor dat naar een tuin leidde. Hier probeerde de verdachte zich tevergeefs schuil te houden.

Eerder in de nacht, omstreeks 03.35 uur, zagen politiemensen een witte scooter rijden in Purmerend. Toen de bestuurder de politie zag, ging hij er vandoor. Aanvankelijk wist hij weg te komen, maar even later pikte de politie de scooter weer op op de Veenweidestraat. Hier besloot de bestuurder de scooter achter te laten en er rennend vandoor te gaan. De politie begon met een zoektocht naar de verdachte waarbij ook Raff werd ingezet. Deze liep zonder te twijfelen de achtertuin van een woning in. Hier kon de verdachte, een 16-jarige jongen uit Purmerend, worden aangehouden.

Bij controle bleek de eigenaar van de scooter ’s avonds hierop naar zijn werk te zijn gereden. Hij had de scooter, die bij het bedrijf gestolen was, nog niet gemist.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.