Regio op Straat: Wat zijn uw goede voornemens voor 2019?

Purmerend – Vanochtend gingen we de straat op om mensen te vragen naar hun goede voornemens voor 2019 of wat voor wensen ze hadden voor anderen. We maakten de Westerstraat, het Padjedijk en een stukje Kaasmarkt “onveilig” met onze camera. We spraken uiteindelijk met 135 voorbijgangers. 

Kijk hieronder of u iemand herkent? Tag deze persoon in de comments en geef eventueel een wens terug. Wij als redactie bedanken u als lezer voor het afgelopen jaar en wensen u en de uwen veel geluk en voorspoed in 2019.

Deze uitzending van Regio op Straat is mogelijk gemaakt door:

Expert Purmerend, De SnuffelaarNinhao Massage, Carex autoservice, Rijschool Mirrer, Kapsalon Las Palmas, Sanders Loodgietersbedrijf, Intertoys Eggert, Casual Chic Mode, Slagerij Padjedijk, Marianne’s HairDesign, First Hair Purmerend, Poets Centrale Purmerend.

Relevant artikel:

Regio Purmerend Jaaroverzicht 2018

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*