Purmerend

Regio op Straat: Wat zijn uw goede voornemens voor 2019?

Purmerend – Vanochtend gingen we de straat op om mensen te vragen naar hun goede voornemens voor 2019 of wat voor wensen ze hadden voor anderen. We maakten de Westerstraat, het Padjedijk en een stukje Kaasmarkt “onveilig” met onze camera. We spraken uiteindelijk met 135 voorbijgangers. 

Kijk hieronder of u iemand herkent? Tag deze persoon in de comments en geef eventueel een wens terug. Wij als redactie bedanken u als lezer voor het afgelopen jaar en wensen u en de uwen veel geluk en voorspoed in 2019.

Deze uitzending van Regio op Straat is mogelijk gemaakt door:

Expert Purmerend, De SnuffelaarNinhao Massage, Carex autoservice, Rijschool Mirrer, Kapsalon Las Palmas, Sanders Loodgietersbedrijf, Intertoys Eggert, Casual Chic Mode, Slagerij Padjedijk, Marianne’s HairDesign, First Hair Purmerend, Poets Centrale Purmerend.

Relevant artikel:

Regio Purmerend Jaaroverzicht 2018

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.