Purmerend

Hoge steekvlammen op skatebaan Gors-Zuid

Purmerend – Op de website Dumpert.nl is een filmpje verschenen van een actie met terpentine flessen en een nitraatbom bij het skatepark in de Gors-Zuid waarbij een grote steekvlam te zien is en de brandende flessen alle kanten op vliegen. De maker van dit filmpje heeft ontzettende mazzel gehad dat er niets verkeerd is gegaan.

Het filmpje is geupload vlak voor einde van vorig jaar. Hij ontsteekt een nitraatbom temidden van een aantal flessen terpentine. Tijdens de explosie wordt de filmer (bijna) geraakt door een in de rond vliegende brandende fles terpentine. Andere flessen vliegen alle kanten op. Ook die flessen hebben gelukkig niemand geraakt.

Bron: Dumpert.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.