* Edam-Volendam

Inwoner gemeente Edam-Volendam in één klap miljonair

Rijswijk – Een inwoner van gemeente Edam-Volendam heeft bij de trekking van het Miljoenenspel van afgelopen zaterdagavond 5 januari de hoofdprijs gewonnen van 1 miljoen euro netto.

De kersverse miljonair krijgt het prijzengeld belastingvrij op zijn of haar bankrekening gestort.

Eerste Hulp bij Geluk

De gelukkige winnaar wordt door Nederlandse Loterij uitgenodigd voor ‘Eerste Hulp bij Geluk’. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

“En zo start je het nieuwe jaar als miljonair, wat een geluk.” zegt prijwinnaarbegeleider Sander van de Vooren van Nederlandse Loterij. “We feliciteren de winnaar van harte met deze geweldige prijs!”.

Miljoenenspel is een kansspel van Nederlandse Loterij. In een wekelijkse trekking op zaterdag maken spelers met vijf euro inleg per lot kans op prijzen tot één miljoen euro netto.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.