112Purmerend

Brand in woning Purmerend: ‘bewoner aangehouden’

Purmerend – In een woning aan het Brikhof in Purmerend heeft vannacht brand gewoed. Het vuur werd ontdekt rond 02.30 uur en heeft veel schade veroorzaakt. Volgens een ooggetuige zou de bewoner van het huis zijn gearresteerd.

De bewoner werd eerst nog in de ambulance nagekeken, maar daarna door agenten in de boeien geslagen, aldus de getuige. Die meldt verder dat het weliswaar om een relatief kleine brand ging, maar dat het huis desondanks onbewoonbaar is.

De politie heeft nog niet bevestigd dat het inderdaad om een bewoner gaat. Waarom de man is gearresteerd, is ook nog onduidelijk.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.