112Purmerend

Brand in woning Purmerend: ‘bewoner aangehouden’

Purmerend – In een woning aan het Brikhof in Purmerend heeft vannacht brand gewoed. Het vuur werd ontdekt rond 02.30 uur en heeft veel schade veroorzaakt. Volgens een ooggetuige zou de bewoner van het huis zijn gearresteerd.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

De bewoner werd eerst nog in de ambulance nagekeken, maar daarna door agenten in de boeien geslagen, aldus de getuige. Die meldt verder dat het weliswaar om een relatief kleine brand ging, maar dat het huis desondanks onbewoonbaar is.

De politie heeft nog niet bevestigd dat het inderdaad om een bewoner gaat. Waarom de man is gearresteerd, is ook nog onduidelijk.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by