112

Politie vraagt uw aandacht: Cold case zaak Salvatore Nicolosi (beloning €15.000,-)

Heerhugowaard – Op de avond van 2 januari 1998 verliet Salvatore Nicolosi (34 jaar oud) zijn woning, een rijtjeshuis in Heerhugowaard, waar hij met zijn vrouw en twee kinderen woonde.

Salvatore was glazenwasser. Hij vertelde op de avond van 2 januari 1998 aan zijn vrouw dat hij voor een afspraak even weg moest. Hij kwam niet meer terug en zijn vrouw heeft hem één dag later, op 3 januari, als vermist opgegeven. Op zondag 4 januari 1998 werd op het bedrijventerrein De Baanstee II in Purmerend het lichaam aangetroffen van Salvatore. Hij bleek vermoord te zijn en zijn lichaam is daarna in brand gestoken.

Het is nooit bekend geworden met wie hij die avond van 2 januari een afspraak had en wie hem dit heeft aangedaan. In 1987 was Salvatore vanuit Sicilië naar Nederland gekomen om hier een beter bestaan op te bouwen. Helaas heeft dit niet kunnen gebeuren.

Heeft u informatie?

De coldcaseteams van de politie doen er alles aan om oude zaken alsnog op te lossen. Daarbij kunnen zij uw hulp goed gebruiken!

Heeft u informatie die bij zou kunnen dragen aan de oplossing van dit misdrijf, weet u wie de verdachte(n)is/zijn of heeft u anderszins informatie die voor het politie-onderzoek van belang zou kunnen zijn, dan verzoeken wij u om deze informatie met de politie te delen (dat kan ook anoniem).
Ook al is het inmiddels 21jaar geleden dat Salvatore Nicolosi dood werd aangetroffen, toch kan ook uw informatie van cruciaal belang blijken voor de oplossing van dit misdrijf. Ook voor de nabestaanden is het belangrijk dat er na al die jaren duidelijkheid komt over de toedracht van wat er is gebeurd.

Deel uw informatie s.v.p. met het coldcaseteam in Noord-Holland via telefoonnummer: 0900-8844 of via de mail: [email protected]

Wilt u liever anoniem blijven? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Beloning van € 15.000,–

Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van € 15.000,– uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van dit misdrijf.

#delen wordt gewaardeerd


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.