10.4 C
Purmerend
vrijdag 29 maart 2024
Home112Politie vraagt uw aandacht: Cold case zaak Salvatore Nicolosi (beloning €15.000,-)

Politie vraagt uw aandacht: Cold case zaak Salvatore Nicolosi (beloning €15.000,-)

Heerhugowaard – Op de avond van 2 januari 1998 verliet Salvatore Nicolosi (34 jaar oud) zijn woning, een rijtjeshuis in Heerhugowaard, waar hij met zijn vrouw en twee kinderen woonde.

Salvatore was glazenwasser. Hij vertelde op de avond van 2 januari 1998 aan zijn vrouw dat hij voor een afspraak even weg moest. Hij kwam niet meer terug en zijn vrouw heeft hem één dag later, op 3 januari, als vermist opgegeven. Op zondag 4 januari 1998 werd op het bedrijventerrein De Baanstee II in Purmerend het lichaam aangetroffen van Salvatore. Hij bleek vermoord te zijn en zijn lichaam is daarna in brand gestoken.

Het is nooit bekend geworden met wie hij die avond van 2 januari een afspraak had en wie hem dit heeft aangedaan. In 1987 was Salvatore vanuit Sicilië naar Nederland gekomen om hier een beter bestaan op te bouwen. Helaas heeft dit niet kunnen gebeuren

Heeft u informatie?

De coldcaseteams van de politie doen er alles aan om oude zaken alsnog op te lossen. Daarbij kunnen zij uw hulp goed gebruiken!

Heeft u informatie die bij zou kunnen dragen aan de oplossing van dit misdrijf, weet u wie de verdachte(n) is/zijn of heeft u anderszins informatie die voor het politie-onderzoek van belang zou kunnen zijn, dan verzoeken wij u om deze informatie met de politie te delen (dat kan ook anoniem).

Ook al is het inmiddels 23 jaar geleden dat Salvatore Nicolosi dood werd aangetroffen, toch kan ook uw informatie van cruciaal belang blijken voor de oplossing van dit misdrijf. Ook voor de nabestaanden is het belangrijk dat er na al die jaren duidelijkheid komt over de toedracht van wat er is gebeurd.

Deel uw informatie s.v.p. met het coldcaseteam in Noord-Holland via telefoonnummer: 0900-8844 of het tipformulier.

Wilt u liever anoniem blijven? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Beloning van € 15.000,–

Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van € 15.000,– uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van dit misdrijf.

#delen wordt gewaardeerd



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.4 ° C
11.7 °
9.4 °
78 %
4.9kmh
100 %
vr
13 °
za
16 °
zo
13 °
ma
7 °
di
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.