18.6 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: “Mijn honden worden gek van vuurwerk!”

Regio op Straat: “Mijn honden worden gek van vuurwerk!”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw heeft twee leuke hondjes waar ze veel mee wandelt. Ze had net koekjes gehaald bij Lobbes Dierenspeciaalzaak. Wij spraken met haar over haar hondjes en haar werk: “Ik bracht eten rond in het Waterlandziekenhuis en dat was heel leuk werk maar door een rugoperatie is dat van de baan. Nu doe ik af en toe wat vrijwilligerswerk in het Jaap van Praag huis.” Haar man werkt bij Ajax als Hoofd Jeugdscouting; “Hij gaat door het hele land en Europa talenten zoeken.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.6 ° C
20 °
16.7 °
73 %
1.8kmh
83 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.