* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Mijn honden worden gek van vuurwerk!”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw heeft twee leuke hondjes waar ze veel mee wandelt. Ze had net koekjes gehaald bij Lobbes Dierenspeciaalzaak. Wij spraken met haar over haar hondjes en haar werk: “Ik bracht eten rond in het Waterlandziekenhuis en dat was heel leuk werk maar door een rugoperatie is dat van de baan. Nu doe ik af en toe wat vrijwilligerswerk in het Jaap van Praag huis.” Haar man werkt bij Ajax als Hoofd Jeugdscouting; “Hij gaat door het hele land en Europa talenten zoeken.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.