Regio op Straat: “Mijn honden worden gek van vuurwerk!”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw heeft twee leuke hondjes waar ze veel mee wandelt. Ze had net koekjes gehaald bij Lobbes Dierenspeciaalzaak. Wij spraken met haar over haar hondjes en haar werk: “Ik bracht eten rond in het Waterlandziekenhuis en dat was heel leuk werk maar door een rugoperatie is dat van de baan. Nu doe ik af en toe wat vrijwilligerswerk in het Jaap van Praag huis.” Haar man werkt bij Ajax als Hoofd Jeugdscouting; “Hij gaat door het hele land en Europa talenten zoeken.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt