* Advertorial

Bedrijf uitgelicht: snuffelhoek.nl – Gratis verkopen in alle categorieën

Op 12 maart 2018 werd de website Snuffelhoek.nl gelanceerd. De online-verkoopsite heeft de herkenbare marktplaats-achtige look and feel zoals u die kent van andere sites. Maar er is één groot verschil met andere marktplaatsen: adverteren is gratis. In alle categorieën.  

Bijna iedereen heeft het wel eens gedaan; verkopen via een marktplaats. Aan steeds meer soorten advertenties zijn kosten verbonden. Soms gaat het om een bedrag van 1 cent per advertentie oplopend tot 35 euro. Ondernemer Ed van Eldik denkt dat dit anders kan. Een online verkoopsite waar particulieren in alle rubrieken gratis kunnen adverteren. Hoe mooi is dat?

Van webshop tot verkoopsite

Snuffelhoek.nl startte in 2015 als webshop. Via een online winkel verkochten Ed en zijn vrouw Nicole tweedehands spullen. In de eerste instantie betrof de voorraad hun eigen persoonlijke (overbodige) spullen en daarna ook spullen die het stel inkocht of gedoneerd kreeg. De hoeveelheid artikelen groeide zo snel dat er opslag nodig was om de voorraad kwijt te kunnen. En met het toenemen van de overheadkosten, verdween ook het verdienmodel. 

“Ik besloot het over een andere boeg te gooien”, vertelt oprichter Ed. “Een verkoopsite, maar dan gratis. Auto’s, huizen, motoren, vakanties, wij vragen voor geen enkele rubriek geld. Alleen als je een link naar een externe website aan een advertentie wilt toevoegen, kost dat een klein bedrag.”

Na een aantal maanden fine-tunen is de nieuwste verkoopsite nu klaar om Nederland te veroveren. Momenteel wonen de meeste gebruikers van snuffelhoek.nl in de regio’s Zaanstreek/Waterland/Westfriesland/Lelystad. De komende maanden zullen de verkoopgebieden zich langzaam als een olievlek over het land gaan uitbreiden.

Heeft u iets te verkopen? Van auto’s tot kleding, van huizen tot speelgoed, van vacatures tot antiek? Neem dan snel een kijkje op snuffelhoek.nl en plaats een gratis advertentie.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.