11.6 C
Purmerend
dinsdag 11 juni 2024
HomeadvertorialBedrijf uitgelicht: snuffelhoek.nl - Gratis verkopen in alle categorieën

Bedrijf uitgelicht: snuffelhoek.nl – Gratis verkopen in alle categorieën

Op 12 maart 2018 werd de website Snuffelhoek.nl gelanceerd. De online-verkoopsite heeft de herkenbare marktplaats-achtige look and feel zoals u die kent van andere sites. Maar er is één groot verschil met andere marktplaatsen: adverteren is gratis. In alle categorieën.  

Bijna iedereen heeft het wel eens gedaan; verkopen via een marktplaats. Aan steeds meer soorten advertenties zijn kosten verbonden. Soms gaat het om een bedrag van 1 cent per advertentie oplopend tot 35 euro. Ondernemer Ed van Eldik denkt dat dit anders kan. Een online verkoopsite waar particulieren in alle rubrieken gratis kunnen adverteren. Hoe mooi is dat?

Van webshop tot verkoopsite

Snuffelhoek.nl startte in 2015 als webshop. Via een online winkel verkochten Ed en zijn vrouw Nicole tweedehands spullen. In de eerste instantie betrof de voorraad hun eigen persoonlijke (overbodige) spullen en daarna ook spullen die het stel inkocht of gedoneerd kreeg. De hoeveelheid artikelen groeide zo snel dat er opslag nodig was om de voorraad kwijt te kunnen. En met het toenemen van de overheadkosten, verdween ook het verdienmodel. 

“Ik besloot het over een andere boeg te gooien”, vertelt oprichter Ed. “Een verkoopsite, maar dan gratis. Auto’s, huizen, motoren, vakanties, wij vragen voor geen enkele rubriek geld. Alleen als je een link naar een externe website aan een advertentie wilt toevoegen, kost dat een klein bedrag.”

Na een aantal maanden fine-tunen is de nieuwste verkoopsite nu klaar om Nederland te veroveren. Momenteel wonen de meeste gebruikers van snuffelhoek.nl in de regio’s Zaanstreek/Waterland/Westfriesland/Lelystad. De komende maanden zullen de verkoopgebieden zich langzaam als een olievlek over het land gaan uitbreiden.

Heeft u iets te verkopen? Van auto’s tot kleding, van huizen tot speelgoed, van vacatures tot antiek? Neem dan snel een kijkje op snuffelhoek.nl en plaats een gratis advertentie.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,934FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
11.6 ° C
13.3 °
10 °
73 %
1.3kmh
17 %
di
13 °
wo
14 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.