* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Wees een beetje lief voor elkaar. Dat is het belangrijkste.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw kwamen wij tegen bij Winkelcentrum Overwhere. Wij spraken met haar over haar werk en wat er vanavond op tafel staat. “Ik werk als wijkverpleegkundige en tevens ben ik voorzitter van het bestuur van de Speelkraam. “Ik probeer de speeltuin met alle vrijwilligers draaiende te houden.” Ook is mevrouw bestuurslid bij Stichting Marktstad die de Nazomerfeestweek, de Sinterklaasintocht en de Nieuwjaarsreceptie “Purmerend wenst elkaar” op de Koemarkt organiseert. “De maatschappij verandert en het is moeilijker om mensen te entertainen. Ik merk ook wel dat mensen vooral gezellig bezig willen zijn en niet meer echt actief.” De boodschap van mevrouw voor Purmerend: “ Een beetje lief zijn voor elkaar. Dat is wel het belangrijkste.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.