16.3 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Wees een beetje lief voor elkaar. Dat is het...

Regio op Straat: “Wees een beetje lief voor elkaar. Dat is het belangrijkste.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw kwamen wij tegen bij Winkelcentrum Overwhere. Wij spraken met haar over haar werk en wat er vanavond op tafel staat. “Ik werk als wijkverpleegkundige en tevens ben ik voorzitter van het bestuur van de Speelkraam. “Ik probeer de speeltuin met alle vrijwilligers draaiende te houden.” Ook is mevrouw bestuurslid bij Stichting Marktstad die de Nazomerfeestweek, de Sinterklaasintocht en de Nieuwjaarsreceptie “Purmerend wenst elkaar” op de Koemarkt organiseert. “De maatschappij verandert en het is moeilijker om mensen te entertainen. Ik merk ook wel dat mensen vooral gezellig bezig willen zijn en niet meer echt actief.” De boodschap van mevrouw voor Purmerend: “ Een beetje lief zijn voor elkaar. Dat is wel het belangrijkste.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.3 ° C
17.3 °
15.5 °
77 %
1.8kmh
89 %
vr
18 °
za
17 °
zo
21 °
ma
22 °
di
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.