Regio op Straat: “Wees een beetje lief voor elkaar. Dat is het belangrijkste.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw kwamen wij tegen bij Winkelcentrum Overwhere. Wij spraken met haar over haar werk en wat er vanavond op tafel staat. “Ik werk als wijkverpleegkundige en tevens ben ik voorzitter van het bestuur van de Speelkraam. “Ik probeer de speeltuin met alle vrijwilligers draaiende te houden.” Ook is mevrouw bestuurslid bij Stichting Marktstad die de Nazomerfeestweek, de Sinterklaasintocht en de Nieuwjaarsreceptie “Purmerend wenst elkaar” op de Koemarkt organiseert. “De maatschappij verandert en het is moeilijker om mensen te entertainen. Ik merk ook wel dat mensen vooral gezellig bezig willen zijn en niet meer echt actief.” De boodschap van mevrouw voor Purmerend: “ Een beetje lief zijn voor elkaar. Dat is wel het belangrijkste.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*