Nieuwe afvalkalender nu ook als app

Foto: Gemeente Purmerend

Purmerend – De nieuwe afvalkalender voor Purmerend en Beemster is vanaf nu ook als app te gebruiken op je mobiele telefoon. Via de app kun je snel zien wanneer je welke bak aan de weg moet zetten. Ook is het mogelijk een herinnering in te stellen, een dag van tevoren of op de dag zelf.

In de app en op de afvalkalender zie je specifiek wanneer het afval in jouw straat wordt opgehaald. Per afvalstroom vind je meer informatie: wat er wel en niet in de bak mag, waar verzamellocaties zijn in de buurt (voor plastic, papier en karton, glas en textiel) en wat er na de inzameling met het afval gebeurt. Voor wie liever een papieren versie in de keuken heeft hangen, is het mogelijk een maand- of jaarkalender te downloaden en printen.

Wethouder Paul van Meekeren is blij met de nieuwe app: ‘Nu wordt het nog eenvoudiger om afval in de juiste bak te doen’.

Download de app hieronder:

 

 

De app is niet beschikbaar voor Windows smartphones.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt