Purmerend

Nieuwe afvalkalender nu ook als app

Purmerend – De nieuwe afvalkalender voor Purmerend en Beemster is vanaf nu ook als app te gebruiken op je mobiele telefoon. Via de app kun je snel zien wanneer je welke bak aan de weg moet zetten. Ook is het mogelijk een herinnering in te stellen, een dag van tevoren of op de dag zelf.

In de app en op de afvalkalender zie je specifiek wanneer het afval in jouw straat wordt opgehaald. Per afvalstroom vind je meer informatie: wat er wel en niet in de bak mag, waar verzamellocaties zijn in de buurt (voor plastic, papier en karton, glas en textiel) en wat er na de inzameling met het afval gebeurt. Voor wie liever een papieren versie in de keuken heeft hangen, is het mogelijk een maand- of jaarkalender te downloaden en printen.

Wethouder Paul van Meekeren is blij met de nieuwe app: ‘Nu wordt het nog eenvoudiger om afval in de juiste bak te doen’.

Download de app hieronder:

 

 

De app is niet beschikbaar voor Windows smartphones.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.