* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Met de benen op de bank. Ik borduur geboortetegels”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Afgelopen week is dit niet gelukt dus plukte we een item van begin december verleden jaar uit het archief. 

Deze gepensioneerde verpleegkundige deelde met ons de meest indringende gebeurtenissen uit haar leven. “Mijn man had dementie en is daaraan overleden.” Mevrouw was samen met haar moeder op stap in de binnenstad van Purmerend.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by