Regio op Straat: “Met de benen op de bank. Ik borduur geboortetegels”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Afgelopen week is dit niet gelukt dus plukte we een item van begin december verleden jaar uit het archief. 

Deze gepensioneerde verpleegkundige deelde met ons de meest indringende gebeurtenissen uit haar leven. “Mijn man had dementie en is daaraan overleden.” Mevrouw was samen met haar moeder op stap in de binnenstad van Purmerend.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*