15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Ik heb meerdere tattoos. Dat vind ik mooi."

Regio op Straat: “Ik heb meerdere tattoos. Dat vind ik mooi.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wij kwamen deze alleraardigste mevrouw tegen bij winkelcentrum Overwhere. Het gesprek gaat van de hak op de tak. Mevrouw is gek op tattoos en ging die avond luxe broodjes eten. Mevrouw werkte in de zorg maar door een ziekte is ze afgekeurd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.