Regio op Straat: “Ik heb meerdere tattoos. Dat vind ik mooi.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wij kwamen deze alleraardigste mevrouw tegen bij winkelcentrum Overwhere. Het gesprek gaat van de hak op de tak. Mevrouw is gek op tattoos en ging die avond luxe broodjes eten. Mevrouw werkte in de zorg maar door een ziekte is ze afgekeurd.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*