* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ik heb meerdere tattoos. Dat vind ik mooi.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Wij kwamen deze alleraardigste mevrouw tegen bij winkelcentrum Overwhere. Het gesprek gaat van de hak op de tak. Mevrouw is gek op tattoos en ging die avond luxe broodjes eten. Mevrouw werkte in de zorg maar door een ziekte is ze afgekeurd.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by