* WIN-ACTIEEvenementmuziek

Win twee kaarten voor het Electronic Picnic Winterpark

Op 26 januari 2019 is het zover! Na 7 succesvolle Electronic Picnic zomer-edities, is Purmerend een nieuw festival rijker! Het Electronic Picnic Winterpark zal voor de eerste keer op zaterdag 26 januari worden gehouden in het Leeghwaterpark. De organisatie geeft via Regio Purmerend twee kaarten weg. Laat onder het bericht op de website of pagina weten met wie jij graag naar het Electronic Picnic Winterpark zou willen. En natuurlijk zijn wij benieuwd in welke artiesten jullie het meeste zin hebben! Op maandag 21 januari rond 17:00 maken wij de winnaar bekend!

In een sprookjesachtig, winters decor op de ligweide van het Leeghwater zwembad staan maar liefst 4 grote tenten met verschillende areas. Hier staat een heerlijke line-up aan (inter)nationale artiesten voor je klaar. Natuurlijk zijn er ook weer voldoende locale artiesten van de partij.

Op het gezellige middenterrein is veel winters vermaak te vinden. Hier staan ook de diverse Foodtrucks waar je heerlijke gerechten kunt bestellen. Sfeervolle verlichting en vuurkorven zorgen voor de ultieme winterfestival beleving.

4 unieke tenten

Op het festival-terrein worden vier unieke tenten gebouwd. Het circus, de Duikboot, de Blackbox en de Flugel apres skihut.

In het circus volgen te gekke stijlen elkaar op. Je vindt hier onder andere The Partysquad, Dave Roelvink, OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood, Team Rush Hour, Sleazy Stereo, DJVM, Mr Friendly, Trafassi en Chrissy & Joseph Steel.

In de Blackbox staan hardere stylen: Flamman & Abraxas, Sunny D, BENGR, Harde Rammers, Rhine, DJ Raku, Legion & MYROH vs Cheiron maken daar hun opwachting.

De Duikboot staat in het teken van de lekkerste techno en deep house door Dennis Quin, Greg N Grandi, Quinten 909, Heaken, Freddie Glitch, MIKEE, Julien Biagio, Glenn Mes & Deoj.

De gekste après ski vier je in de gezelligste tent met de gezelligste muziek van DJ COR, Live zangers op de bar, Flugel Apresski Party, Crazy bar team maar vooral veel, héél veel Flügel !

Electronic Picnic – zaterdag 26 januari 2019 – 15:00-23:00 uur – Leeghwaterpark Purmerend

Check hier de facebookpagina of website van Electronic Picnic.

KOOP JE TICKETS HIER

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. ik wil dan graag met mijn vriendin erheen omdat wij er nog nooit heen zijn geweest en dat wij weinig samen weggaan met zijn tweeen

  2. Leuke actie! Ik zou graag samen met mijn man heen willen gaan. Lekker dansen op de muziek in het circus!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: