14.3 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
Home* stadsverwarmingDossier Stadsverwarming: Wij willen uw mening! Ons onderzoek ronden wij graag met...

Dossier Stadsverwarming: Wij willen uw mening! Ons onderzoek ronden wij graag met u af

Purmerend – Voor ons dossier Stadsverwarming, die intussen zo’n 34 pagina’s en wat volle multimappen beslaat, zijn wij op zoek naar gebruikers van de gemeentelijke warmtedienst. In februari zullen wij dit dossier in diverse artikelen aan u voorleggen. Want waarom is er maar 1 leverancier? Waarom is er wederom weer gegaan voor de maximale verhoging terwijl u als afnemer van de Stadsverwarming best wel duurzaam bezig bent?

Kan de dienstverlening van de Stadsverwarming beter of is dit al op een goed niveau? Is de verplichte afname van de afleversets een verdienmodel? Bent u tevreden of juist niet? Wat zijn er voor alternatieven? Kunt u eigenlijk wel zonder de Stadsverwarming? Klopt de rekening nog wel of twijfelt u? Om het dossier te complementeren zijn wij op zoek naar het verhaal van u. Ons onderzoek ronden wij graag met u af. 

Uiteraard gaan wij voorafgaand aan de publicaties in februari onze bevindingen delen met de Stadsverwarming en zullen wij om een reactie vragen. Ook de politiek zullen wij hierin betrekken omdat de politiek, vanwege de 100% aandeelhouderschap van de gemeente, hiervoor verantwoordelijk is.

U kunt uw verhaal kwijt op het volgende email adres: [email protected]. Met uw gegevens zal vertrouwelijk worden omgegaan en alleen intern door onze redactie gebruikt worden. Wel kan het zo zijn dat wij verder contact met u opnemen om verdere verduidelijking te krijgen en/ of om u toestemming te vragen voor publicatie.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.3 ° C
15.6 °
12.8 °
79 %
1.3kmh
95 %
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.