16.5 C
Purmerend
vrijdag 12 april 2024
HomemuziekTip: vrijdag Muziekcafé P3 ‘It's Wintertime’

Tip: vrijdag Muziekcafé P3 ‘It’s Wintertime’

Purmerend – Aankomende vrijdag is het weer zover. Een nieuwe editie van het muziekcafé in P3. Ditmaal met Singer songwriters Femke Groen (Gitaar) en Laniek Reedijk (Piano), de viermans-formatie Zack Duke en natuurlijk de P3 huisband.

Singer songwriters

Femke Groen (Gitaar)en Laniek Reedijk (Piano) zijn beiden afkomstig uit de Zangstudio van Debby Langereis. Ze brengen een spannend eigen en afwisselend pop programma! 

Huisband met verschillende muzikanten!

Daarna Zack Duke  

Een viermans-formatie die zichzelf omschrijft als: stevig en wavig, melodieus en gedreven! Er wordt gespeeld met passie. De songs zijn geschreven door de band zelf. De lekker uiteenlopende leeftijden (28 tot 60) leveren een keur aan invloeden op. Zij nemen je mee op avontuur !

Bekijk Zack Duke op Youtube en op Facebook. 

Zanger en gitaar: Stephan Klok – Gitaar, zang & toetsen: Benno Lagerweij – Bas en Backing vocs: Gerard Winkel – Drums: Sander Karten

**********
Muziekcafé It’s Wintertime
Vrijdag 25 januari 2019
P3 – 20:30 uur

Gratis entree *******

 

Volgende Muziekcafé-avonden: Vrijdag 22 februari enVrijdag 29 maart

Over het muziekcafé

De popzaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een gastband op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar! De avond wordt georganiseerd door  vrijwilligers van P3. Het is een laagdrempelige activiteit bedoeld voor alle leeftijden en heeft geen commercieel belang.

Informatie voor Singer Songwriters of Bandjes
Heb je interesse om een keer op treden als Singer Songwriter /Duo of met je Band meld je dan aan! Ook volgend seizoen gaan we door. Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen. [email protected] of neem contact op via de Facebookpagina. Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact met je op.

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband

Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keyboard) met de huisband?Het kan allemaal! De huisband heeft een lijst met nummers waaruit je kan kiezen, maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !

Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen [email protected]of neem cotact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend

Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt!!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.5 ° C
17.9 °
15 °
71 %
9.4kmh
100 %
vr
17 °
za
18 °
zo
12 °
ma
10 °
di
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.