Getuigen gezocht van straatroof in Volendam op 69-jarige Volendammer

Volendam – Op zaterdag 19 januari 2019, tussen 01.15 en 01.30 uur, vond er een straatroof plaats op het Bootslot te Volendam nabij de kruising met het Bloedkoraal. Een 69 jarige in Volendam wonende man was met zijn fiets op weg naar huis. Hij werd op het Bootslot van zijn fiets getrokken en vervolgens geslagen en geschopt. Twee daders, vermoedelijk jonge mannen, in donkere kleding gekleed, beroofden hem van zijn geld. De twee daders renden vervolgens weg in de richting van het Boelenspark.

Twee voorbijgangers vonden het slachtoffer liggend op straat en hielpen hem overeind. Als gevolg van het geweld heeft het slachtoffer overal blauwe plekken en een zere arm die hij beperkt kan bewegen. Het slachtoffer was op de fiets vanaf zijn werk in het centrum van Volendam op weg naar huis. Zijn route was Populierenlaan, Jupiterlaan en Bootslot.

De recherche van het politiebureau Purmerend is op zoek naar getuigen van de overval. Ook vraagt de recherche of iemand misschien camerabeelden heeft waarop het slachtoffer te zien is fietsend op de route naar huis. Heeft u relevante informatie of bent u getuige geweest? Neem dan contact op met de recherche politiebureau Purmerend tel: 0900-8844.

De straatroof is bekend onder zaaknummer: 2019012504

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*