4.9 C
Purmerend
zondag 5 februari 2023
Home* Edam-VolendamGetuigen gezocht van straatroof in Volendam op 69-jarige Volendammer

Getuigen gezocht van straatroof in Volendam op 69-jarige Volendammer

Volendam – Op zaterdag 19 januari 2019, tussen 01.15 en 01.30 uur, vond er een straatroof plaats op het Bootslot te Volendam nabij de kruising met het Bloedkoraal. Een 69 jarige in Volendam wonende man was met zijn fiets op weg naar huis. Hij werd op het Bootslot van zijn fiets getrokken en vervolgens geslagen en geschopt. Twee daders, vermoedelijk jonge mannen, in donkere kleding gekleed, beroofden hem van zijn geld. De twee daders renden vervolgens weg in de richting van het Boelenspark.

Twee voorbijgangers vonden het slachtoffer liggend op straat en hielpen hem overeind. Als gevolg van het geweld heeft het slachtoffer overal blauwe plekken en een zere arm die hij beperkt kan bewegen. Het slachtoffer was op de fiets vanaf zijn werk in het centrum van Volendam op weg naar huis. Zijn route was Populierenlaan, Jupiterlaan en Bootslot.

De recherche van het politiebureau Purmerend is op zoek naar getuigen van de overval. Ook vraagt de recherche of iemand misschien camerabeelden heeft waarop het slachtoffer te zien is fietsend op de route naar huis. Heeft u relevante informatie of bent u getuige geweest? Neem dan contact op met de recherche politiebureau Purmerend tel: 0900-8844.

De straatroof is bekend onder zaaknummer: 2019012504


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,549VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
4.9 ° C
5.6 °
3.9 °
90 %
4.3kmh
15 %
zo
5 °
ma
7 °
di
5 °
wo
6 °
do
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.