* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Mijn zoontje is 5 en zit al in groep 3”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Bij Winkelcentrum Overwhere spraken wij deze trotse pappa. Pappa is heel trots op zijn zoontje want deze is vijf jaar maar zit al in groep 3. Mijnheer doet werk met onderstellen van treinen reviseren zodat deze weer anderhalf miljoen kilometer kunnen rijden. “Zonder wielen rijdt de trein niet.”

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.