Regio op Straat: “Mijn zoontje is 5 en zit al in groep 3”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Bij Winkelcentrum Overwhere spraken wij deze trotse pappa. Pappa is heel trots op zijn zoontje want deze is vijf jaar maar zit al in groep 3. Mijnheer doet werk met onderstellen van treinen reviseren zodat deze weer anderhalf miljoen kilometer kunnen rijden. “Zonder wielen rijdt de trein niet.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*