* Televisie

RTL4 programma zoekt slachtoffers terror-oehoe

Purmerend – Het nieuwe RTL-programma “Iedereen had het er over” met Art Rooijakkers is op zoek naar slachtoffers van de terror-oehoe.

In het programma wordt er teruggeblikt met mensen die in het verleden groots in het nieuws waren. Daarnaast wordt er iedere uitzending ook een korte compilatie gemaakt met betrokkenen van bijzondere of opmerkelijke gebeurtenissen.

Voor dit laatste onderdeel zoekt RTL mensen die in het verleden zijn aangevallen door onze terror-oehoe. Ben of ken jij een slachtoffer? En wil je kort voor de camera vertellen over de ervaring? Neem dan contact op met redacteur Micheline de Reus.

[email protected]  – 06-43581890

Het programma wordt eind maart/ begin april uitgezonden op RTL4

#delen of het #taggen van slachtoffers wordt gewaardeerd.

Foto Art Rooijakkers: RTL4

Relevant artikel:

‘Veel aandacht en interesse’ voor terror-oehoe in Roemeense zoo (video)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.