18.6 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home* WerkenZondag 27/1: PurmerValley Experience - De toekomst is ICT

Zondag 27/1: PurmerValley Experience – De toekomst is ICT

Purmerend – ICT is zo veel meer gamen, whatsappen, Google-en, bellen en mailen. Dat laten wij jou zien tijdens de PurmerValley Experience. Laat je inspireren en maak je keuze voor een (nieuwe) carrière in dit spannende en vernieuwende vakgebied. 

We nemen je mee in de oneindige mogelijkheden en toepassingen die TECH, IT en MARKETING bieden. Naast deze onderdelen kunnen jullie ook kennismaken met de bedrijven, organisaties en opleidingen in deze industrie, die de komende jaren alleen maar zal groeien en impact heeft op zo’n beetje alle vakken/beroepen en branches.

Op de PurmerValley Experience kun je onder meer de laatste ontwikkelingen zien van 3D printing, Virtual Reality, Esports, sensoren (Internet of Things) Games en streaming, de Microsoft Hololens, Red Bull F1 racing en drones. We laten je zien wat de toepassingen en mogelijkheden zijn. DE TOEKOMST IS ICT.

We nodigen scholieren, studenten, leerkrachten, werkzoekenden, ouders, opa’s en oma’s en alle andere mogelijke geïnteresseerden van harte uit deze experience te beleven.

PurmerValley Experience is een onderdeel van Purmerend Werkt, maar valt ook los te bezoeken.

PurmerValley Experience

Datum: Zondag 27 januari – 12:00 tot 17:00 uur

Locatie: P3 Purmerend – Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend

Toegang: gratis

Website: www.purmer-valley.com/purmer-valley-experience

 

Check ook ons Facebook-evenement en onze Facebook-pagina.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.6 ° C
20 °
16.7 °
73 %
1.8kmh
83 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.