* WerkenEvenementOnderwijs

Zondag 27/1: PurmerValley Experience – De toekomst is ICT

Purmerend – ICT is zo veel meer gamen, whatsappen, Google-en, bellen en mailen. Dat laten wij jou zien tijdens de PurmerValley Experience. Laat je inspireren en maak je keuze voor een (nieuwe) carrière in dit spannende en vernieuwende vakgebied. 

We nemen je mee in de oneindige mogelijkheden en toepassingen die TECH, IT en MARKETING bieden. Naast deze onderdelen kunnen jullie ook kennismaken met de bedrijven, organisaties en opleidingen in deze industrie, die de komende jaren alleen maar zal groeien en impact heeft op zo’n beetje alle vakken/beroepen en branches.

Op de PurmerValley Experience kun je onder meer de laatste ontwikkelingen zien van 3D printing, Virtual Reality, Esports, sensoren (Internet of Things) Games en streaming, de Microsoft Hololens, Red Bull F1 racing en drones. We laten je zien wat de toepassingen en mogelijkheden zijn. DE TOEKOMST IS ICT.

We nodigen scholieren, studenten, leerkrachten, werkzoekenden, ouders, opa’s en oma’s en alle andere mogelijke geïnteresseerden van harte uit deze experience te beleven.

PurmerValley Experience is een onderdeel van Purmerend Werkt, maar valt ook los te bezoeken.

PurmerValley Experience

Datum: Zondag 27 januari – 12:00 tot 17:00 uur

Locatie: P3 Purmerend – Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend

Toegang: gratis

Website: www.purmer-valley.com/purmer-valley-experience

 

Check ook ons Facebook-evenement en onze Facebook-pagina.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.