4.2 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomeadvertorialBedrijf uitgelicht: Taxi Honing - Betrouwbare service voor iedereen!

Bedrijf uitgelicht: Taxi Honing – Betrouwbare service voor iedereen!

Purmerend – In maart 2018 begonnen Saskia en Dennis Honing aan een nieuw avontuur. Na jaren een assurantie-kantoor te hebben gehad, maakten zij de overstap naar de taxi-wereld. Vanaf de eerste dag liep het bedrijf al goed. Het grote netwerk van het duo zorgde voor een vliegende start. In de maanden die volgden wisten steeds meer mensen Taxi Honing te vinden, vooral vanwege de goede service en bereikbaarheid.

“Wij willen onze gasten laten zien dat er nog taxi’s zijn die betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel hebben staan”, vertelt Saskia Honing. “Om welke reden dan ook, besluit je je te laten rijden. Daar mag je dan ook wat van verwachten. Een luxe gevoel, service en vriendelijkheid. Geen petjes op achter het stuur, geen te dure prijsafspraken tijdens de kermissen en een chauffeur die ouderwets de deur voor je open houdt.”

“Met name in het nachtleven horen wij van vrouwelijke passagiers dat ze het prettig vinden dat wij twee vrouwelijke chauffeurs hebben rijden. Maar ook bij Dennis kun je veilig instappen”, grapt Saskia.

Toen er naast reguliere particuliere ritten ook een vraag begon te ontstaan naar ritten op Schiphol, zakelijk vervoer en vervoer van mensen met een beperking, zetten de ondernemers een volgende stap. Er werd geïnvesteerd in een luxe bus. “In het begin reden we met twee auto’s richting Schiphol. De taxi vervoerde de passagiers, een tweede auto nam de koffers mee. Dat was natuurlijk gekkenwerk. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaar van een bus waarmee we zeven personen met al hun bagage kunnen vervoeren. Ook personen die afhankelijk zijn van een rolstoel, kunnen wij nu makkelijk meenemen – mits ze in een normale stoel kunnen zitten.”

Tekst gaat verder onder foto.

Door de extra bus en het feit dat de dochter van Saskia en Dennis als derde chauffeur tot het bedrijf zal toetreden, kan Taxi Honing Purmerend zich breder in de markt zetten. Natuurlijk bijven zij altijd zichtbaar op de taxi-standplaatsen en rijden ze mensen tijdens een avondje stappen van huis naar de bestemming en vice versa. Maar ook voor zakelijk vervoer en Schiphol-ritten is nu voldoende ruimte.

Taxi Honing rijdt in de gehele regio. Van boven Hoorn tot buiten Schiphol. Een betrouwbare taxi-service. Het uitje begint tenslotte op het moment dat je instapt.

Taxi Honing Purmerend is bijna 24/7 bereikbaar. De telefoon wordt zeven dagen per week beantwoord tussen tussen 08:00 en 06:00 uur.

Taxi Honing
Registratienr. P-106458
Tel: 0299-235555 of 06-40569677
[email protected]
www.taxihoning.nl

Facebook: Taxi Honing PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.2 ° C
5.6 °
2.4 °
75 %
2.2kmh
100 %
wo
9 °
do
8 °
vr
8 °
za
9 °
zo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.