Electronic Picnic Winterpark 2019 in opbouw – laatste kaarten beschikbaar

Purmerend – Aanstaande zaterdag, van 15:00 uur tot 23:00 uur, is het zover. De eerste editie van Electronic Picnic Winterpark 2019 komt eraan. In een sprookjesachtig, winters decor op de ligweide van het Leeghwater zwembad staan maar liefst 4 grote tenten met verschillende area’s. Hier staat een heerlijke line-up aan (inter)nationale artiesten voor je klaar. Natuurlijk zijn er ook weer voldoende locale artiesten van de partij.

Op het gezellige middenterrein is veel winters vermaak te vinden. Hier staan ook de diverse Foodtrucks waar je heerlijke gerechten kunt bestellen. Sfeervolle verlichting en vuurkorven zorgen voor de ultieme winterfestival beleving.

Bouwers zijn op dit moment bezig met het opbouwen van het evenement. Heftrucks rijden af en aan. Tenten worden opgezet. Aggregaten draaien de verschillende tenten al warm. Volgens de organisatie zijn er zijn nog maar een tiental kaarten beschikbaar voor dit evenement, dus wees er snel bij. Meer informatie en reserveren op: https://www.electronicpicnic.nl/one-page-express/tickets/

Bezoekers kunnen 4 podia’s verwachten:

  • Circus: van vele te gekke stijlen die elkaar opvolgen met The Partysquad, Dave Roelvink, OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood, Team Rush Hour, Sleazy Stereo, DJVM, Mr Friendly, Trafassi, Chrissy & Joseph Steel.
  • Blackbox: De hardere stijlen worden dik vertegenwoordigt in de onze unieke Blackbox: Flamman & Abraxas, Sunny D, BENGR, Harde Rammers, Rhine, DJ Raku, Legion & MYROH vs Cheiron.
  • Duikboot: In de duikboot gaan we diep met de lekkerste techno en deep house door Dennis Quin, Greg N Grandi, Quinten 909, Heaken, Freddie Glitch, MIKEE, Julien Biagio, Glenn Mes & Deoj.
  • Flugel Apres skihut: Hier is uitleg overbodig. De gekste après ski vier je in de gezelligste tent met de gezelligste muziek van DJ COR, Live zangers op de bar, Flugel Apresski Party, Crazy bar team maar vooral veel, héél veel Flügel !

Foto’s: © RegioPurmerend.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*