112Purmerend

Man gezocht voor pinnen met gestolen pas in Purmerend

Purmerend – Een 84-jarige Purmerendse is eind september verleden jaar in haar woonplaats beroofd van haar pinpas. Later bleek dat de dader ook de pincode had afgekeken, want nog dezelfde dag werd haar rekening geplunderd.

De vrouw doet op 29 september boodschappen bij een supermarkt in het winkelcentrum aan het Gildeplein in Purmer-Noord. Zodra ze bij een pinkassa heeft afgerekend, bergt ze haar pinpas weer op in haar portemonnee, die ze in haar handtas doet. ’s Middags ontdekt ze dat haar pinpas is verdwenen en slaat alarm.

Nog dezelfde dag wordt haar pas gebruikt om haar rekening te plunderen. Een nonchalant geklede man neemt met haar pas geld op bij een automaat aan de Zwanebloem in Purmerend om dat kort daarna nog een keer te doen bij een geldautomaat in Purmerend. Voor welk bedrag de vrouw is gedupeerd, is niet bekend.

Omdat de man nog niet gepakt, roept de politie de hulp van het publiek in. Wie de man herkent, wordt verzocht dat te melden op 0800-6070 of anoniem op 0800-7000.

Bron: Mediapartner NH-Nieuws. Bekijk alle zaken uit Bureau NH hier terug.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.