9.8 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "De gemeente wil geen kickboksgala's in de stad"

Regio op Straat: “De gemeente wil geen kickboksgala’s in de stad”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wij kwamen deze jongeman tegen in de Strada en wij trokken hem zo voor de camera. Hij heeft een goede baan in de offshore in het vooruitzicht. Hij vindt Purmerend een topstad, maar heeft wel wat kritiek op het parkeerbeleid en de P3. “Ik merk dat het ‘s avonds heel druk is in de stad.” Ook vindt hij het jammer dat er geen vergunning is verleend aan een kickboksgala. “We hebben een hele nieuwe sporthal. Ik ben een hele sportieve jongen en wij willen graag kickboksgala’s gaan organiseren. De gemeente heeft geen vergunning gegeven terwijl het in Hoorn wel kan.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.8 ° C
10.6 °
8.9 °
77 %
4.9kmh
74 %
zo
10 °
ma
10 °
di
8 °
wo
9 °
do
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.