* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “De gemeente wil geen kickboksgala’s in de stad”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wij kwamen deze jongeman tegen in de Strada en wij trokken hem zo voor de camera. Hij heeft een goede baan in de offshore in het vooruitzicht. Hij vindt Purmerend een topstad, maar heeft wel wat kritiek op het parkeerbeleid en de P3. “Ik merk dat het ’s avonds heel druk is in de stad.” Ook vindt hij het jammer dat er geen vergunning is verleend aan een kickboksgala. “We hebben een hele nieuwe sporthal. Ik ben een hele sportieve jongen en wij willen graag kickboksgala’s gaan organiseren. De gemeente heeft geen vergunning gegeven terwijl het in Hoorn wel kan.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.