Geduwd in sloot en van fiets bestolen

Purmerend – Een jongen is zondagochtend, 27 januari 2019, rond 01.05 uur bestolen van zijn elektrische fiets op de Maanzaadstraat in Purmerend. Het 16-jarige slachtoffer was naar een feestje geweest en vertrok op de fiets naar huis.

Het slachtoffer stapte op zijn fiets maar werd tegengehouden door een man. De jongen werd door deze verdachte in de sloot geduwd en ging er daarna vandoor met de fiets van het slachtoffer. De politie zoekt getuigen. Heeft u iets gezien wat de politie kan helpen? Neem dan contact met op de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Zaaknummer: 2019017389

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*