10 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
HomeadvertorialBedrijf uitgelicht: Victoria Garden - het restaurant waar u geweest moet zijn!

Bedrijf uitgelicht: Victoria Garden – het restaurant waar u geweest moet zijn!

Purmerend – Sinds 2006 is het Kantonese specialiteitenrestaurant  Victoria Garden gevestigd aan het van Damplein in Purmerend. Fijnproevers en liefhebbers van de Oosterse keuken weten dit restaurant al vele jaren te vinden en te waarderen.

Bij binnenkomst is direct duidelijk dat Victoria Garden een heel bijzondere plek moet zijn. De entree van het restaurant met de wanden vol rijke ornamenten en spiegels verwoorden traditie en klasse. Het ruim opgezette restaurantgedeelte doet denken aan de meest luxueuze cruiseschepen uit een Hollywoodfilm.

Fantastisch beeldsnijwerk siert de wanden. Aan het plafond hangt een indrukwekkend vlechtwerk van grote mahoniehouten panelen. Het restaurant is sfeervol ingericht met zachte kleuren en gedimde verlichting. Comfort is hier, op zijn zachts gezegdopnieuw uitgevonden.

Een bezoek aan Victoria Garden is hartverwarmend. Het uiterst vriendelijk en beleefde personeel laat gasten tot op hoog niveau genieten. En het is de Oosterse beleefdheid die keer op keer doet verbazen.  

Privé of met een grotere groep kan genoten worden van de rijk gevarieerde menukaart. De constante kwaliteit is het handelsmerk en de passie van de chefkok. Gerechten staan onder zijn voortdurende en nimmer aflatende drang naar kwaliteit. Ook worden gasten met speciale wensen ten aanzien van zout of allergieën op hun wenken bediend, zonder afbreuk te doen aan de fantastische bereidde gerechten.

Prijs en kwaliteit staan in perfecte verhouding met elkaar. En de lange lijst van tevreden klanten geeft onmiskenbaar weer hoe hoog dit restaurant in aanzien staat. De wens om gasten te vermaken zijn in bij Victoria Garden als een tweede natuur. Waarbij de Oosterse traditie een doorslaggevende hoofdrol speelt.

Over smaak zult u nooit meer hoeven twisten.

Wilt u ook een keer genieten bij Victoria Garden?

Reserveren is een noodzaak, wilt u verzekerd zijn van een culinaire beleving op hoog niveau.

Bekijk hier de prachtige menukaart van VictoriaGarden.

Victoria Garden is gevestigd aan het Van Damplein 23, 1448 NB te Purmerend. Dagelijks geopend vanaf 16:00 uur. Bereikbaar op telefoonnummer: 0299- 414162

www.victoriagarden.nl 

foto’s: Mihlo BaertsSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,547VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
10 ° C
11.7 °
8.3 °
70 %
2.2kmh
33 %
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
10 °
ma
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.