* Advertorial

Bedrijf uitgelicht: Victoria Garden – het restaurant waar u geweest moet zijn!

Purmerend – Sinds 2006 is het Kantonese specialiteitenrestaurant  Victoria Garden gevestigd aan het van Damplein in Purmerend. Fijnproevers en liefhebbers van de Oosterse keuken weten dit restaurant al vele jaren te vinden en te waarderen.

Bij binnenkomst is direct duidelijk dat Victoria Garden een heel bijzondere plek moet zijn. De entree van het restaurant met de wanden vol rijke ornamenten en spiegels verwoorden traditie en klasse. Het ruim opgezette restaurantgedeelte doet denken aan de meest luxueuze cruiseschepen uit een Hollywoodfilm.

Fantastisch beeldsnijwerk siert de wanden. Aan het plafond hangt een indrukwekkend vlechtwerk van grote mahoniehouten panelen. Het restaurant is sfeervol ingericht met zachte kleuren en gedimde verlichting. Comfort is hier, op zijn zachts gezegdopnieuw uitgevonden.

Een bezoek aan Victoria Garden is hartverwarmend. Het uiterst vriendelijk en beleefde personeel laat gasten tot op hoog niveau genieten. En het is de Oosterse beleefdheid die keer op keer doet verbazen.  

Privé of met een grotere groep kan genoten worden van de rijk gevarieerde menukaart. De constante kwaliteit is het handelsmerk en de passie van de chefkok. Gerechten staan onder zijn voortdurende en nimmer aflatende drang naar kwaliteit. Ook worden gasten met speciale wensen ten aanzien van zout of allergieën op hun wenken bediend, zonder afbreuk te doen aan de fantastische bereidde gerechten.

Prijs en kwaliteit staan in perfecte verhouding met elkaar. En de lange lijst van tevreden klanten geeft onmiskenbaar weer hoe hoog dit restaurant in aanzien staat. De wens om gasten te vermaken zijn in bij Victoria Garden als een tweede natuur. Waarbij de Oosterse traditie een doorslaggevende hoofdrol speelt.

Over smaak zult u nooit meer hoeven twisten.

Wilt u ook een keer genieten bij Victoria Garden?

Reserveren is een noodzaak, wilt u verzekerd zijn van een culinaire beleving op hoog niveau.

Bekijk hier de prachtige menukaart van VictoriaGarden.

Victoria Garden is gevestigd aan het Van Damplein 23, 1448 NB te Purmerend. Dagelijks geopend vanaf 16:00 uur. Bereikbaar op telefoonnummer: 0299- 414162

www.victoriagarden.nl 

foto’s: Mihlo Baerts

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.