DJ Cripple X zoekt sponsoren voor dansfeest voor gehandicapten (video)

Still uit video NH-Nieuws

Purmerend – Riccardo Arcari zit al sinds zijn geboorte in een rolstoel, maar ‘hij wil zich daardoor niet laten beperken’. Onder zijn artiesten naam, DJ Cripple X, organiseert hij ‘Disco zonder Drempels’ een feest voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Arcari heeft grote plannen met zijn feest, maar daar heeft hij wel sponsors voor nodig.

Feesten voor iedereen toegankelijk maken, want iedereen heeft recht op een leuke tijd. dat is de passie van Arcari. Hij zou de Disco zonder Drempels vaker willen organiseren én dan het liefst naar grotere locaties ook. Maar daarvoor zijn er wel wat aanpassingen op locatie nodig.

Zo moet een pand rolstoeltoegankelijk zijn en ook mogen er een stuk minder prikkels zijn. Een stroboscoop zou bijvoorbeeld niet werken bij feestgangers met epilepsie, een rookmachine zou voor nare valpartijen kunnen zorgen en er zijn nog meer dingen waar Arcari rekening mee moet houden. “Als je dat niet doet zou je een hele grote groep uitsluiten. En dat is juist niet wat we willen.”

Als je aan Arcari vraagt hoe leuk Disco zonder Drempels is, begint hij meteen te glunderen: “Ja, als ik het zelf mag zeggen vind ik het fantastisch, te meer omdat mensen echt genieten. Het wordt ook steeds drukker en we worden ook steeds bekender.” Als organisator en diskjockey heeft hij één grote droom voor zijn feest: “Mensen verklaren mij voor gek, maar ik droom van een Disco zonder Drempels in de Ziggodome. Het grootste feest voor mensen met een beperking”

Hij hoopt sponsoren te vinden die kunnen helpen bij het financieren van het feest of helpen bij decorstukken of andere diensten leveren.

Doneren aan de stichting van de Disco zonder Drempels kan hier.

Bron: Mediapartner NH-Nieuws

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt