* RTV

Regio Purmerend zoekt “Kleine Ceesie” op Purmerend Werkt (video)

Purmerend – Op zondag 27 januari 2019 werd het evenement “Purmerend Werkt” georganiseerd. Duizenden bezoekers bezochten de stands van bedrijven en opleidingen. Ook Regio Purmerend was aanwezig met een stand in de grote tent op de Koemarkt. Wij gingen op zoek naar een “Kleine Cees”.

16 jongeren kropen in de huid van onze bekende verslaggever en vroegen bezoekers van de beurs het hemd van het lijf. Na een stoomcursus van onze beroemde bebrilde interviewer, kregen zij de micofroon in handen. En je bent natuurlijk geen “kleine Ceesie” zonder Cees-bril.

Bij een spannende opdracht hoort natuurlijk ook een mooie prijs om te winnen. Michel Prinsen van MultiIJs twijfelde geen moment en stelde een enorme hoeveelheid gratis ijsjes voor de winnaar beschikbaar.

Morgen om 17:00 uur publiceren wij het totale winnende interview. Geniet alvast van onze “kleine Ceesie compilatie”.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Bekijk ook
Close
Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.