Regio Purmerend zoekt “Kleine Ceesie” op Purmerend Werkt (video)

Purmerend – Op zondag 27 januari 2019 werd het evenement “Purmerend Werkt” georganiseerd. Duizenden bezoekers bezochten de stands van bedrijven en opleidingen. Ook Regio Purmerend was aanwezig met een stand in de grote tent op de Koemarkt. Wij gingen op zoek naar een “Kleine Cees”.

16 jongeren kropen in de huid van onze bekende verslaggever en vroegen bezoekers van de beurs het hemd van het lijf. Na een stoomcursus van onze beroemde bebrilde interviewer, kregen zij de micofroon in handen. En je bent natuurlijk geen “kleine Ceesie” zonder Cees-bril.

Bij een spannende opdracht hoort natuurlijk ook een mooie prijs om te winnen. Michel Prinsen van MultiIJs twijfelde geen moment en stelde een enorme hoeveelheid gratis ijsjes voor de winnaar beschikbaar.

Morgen om 17:00 uur publiceren wij het totale winnende interview. Geniet alvast van onze “kleine Ceesie compilatie”.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt