15.9 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
Home* RTVRegio Purmerend zoekt “Kleine Ceesie” op Purmerend Werkt (video)

Regio Purmerend zoekt “Kleine Ceesie” op Purmerend Werkt (video)

Purmerend – Op zondag 27 januari 2019 werd het evenement “Purmerend Werkt” georganiseerd. Duizenden bezoekers bezochten de stands van bedrijven en opleidingen. Ook Regio Purmerend was aanwezig met een stand in de grote tent op de Koemarkt. Wij gingen op zoek naar een “Kleine Cees”.

16 jongeren kropen in de huid van onze bekende verslaggever en vroegen bezoekers van de beurs het hemd van het lijf. Na een stoomcursus van onze beroemde bebrilde interviewer, kregen zij de micofroon in handen. En je bent natuurlijk geen “kleine Ceesie” zonder Cees-bril.

Bij een spannende opdracht hoort natuurlijk ook een mooie prijs om te winnen. Michel Prinsen van MultiIJs twijfelde geen moment en stelde een enorme hoeveelheid gratis ijsjes voor de winnaar beschikbaar.

Morgen om 17:00 uur publiceren wij het totale winnende interview. Geniet alvast van onze “kleine Ceesie compilatie”.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.9 ° C
17.2 °
14.5 °
72 %
5.4kmh
95 %
do
18 °
vr
17 °
za
17 °
zo
20 °
ma
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.