112Purmerend

Politie zoekt getuigen van explosie aan de Cavaljéplein

Purmerend – De politie zoekt getuigen van een explosie bij een woning aan de Cavaljéplein. In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie rond 04.00 uur een melding van een harde knal in een woning. Toen de politie ter plaatse was, bleek het voorraam van de woning vernield.

De politie denkt mogelijk aan een explosie dat de oorzaak is van vuurwerk. Niemand is gewond geraakt. Er wordt een buurtonderzoek ingesteld.

Getuigenoproep

De politie hoopt dat er getuigen zijn die informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek. Heb jij rond het tijdstip van de explosie in de buurt van het Cavaljéplein iets gezien of gehoord ? Of heb je andere informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Zaaknummer: 2019019959

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....