* RTV

Regio op straat: Winnaar kleine Cees verkiezing is Isabelle

Purmerend – Op zondag 27 januari ging Regio Purmerend, tijdens Purmerend Werkt, op zoek naar een “kleine Cees”. 16 jongeren zetten de bril van onze bekende verslaggever op, om zo kans te maken op ruim 40 gratis ijsjes bij Multi-IJs Purmerend.

De winnaar van de kleine Cees verkiezing 2019 is Isabelle Engelbrecht geworden. Isabelle wil later journalist worden. Tijdens haar interview met Corine Laurant liet ze zien dat – hoewel dit haar eerste optreden was – ze de kunst van het vragen stellen al heel goed onder de knie heeft. Corine, bestuurslid van PurmerValley en Stichting Kinderopvang Purmerend, gaf tijdens het interview een kijkje in de keuken van de PurmerValley Experience.

In de loop van het weekend zetten we alle interviews integraal online op Regio Purmerend.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Bekijk ook
Close
Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.