Regio op straat: Winnaar kleine Cees verkiezing is Isabelle

Purmerend – Op zondag 27 januari ging Regio Purmerend, tijdens Purmerend Werkt, op zoek naar een “kleine Cees”. 16 jongeren zetten de bril van onze bekende verslaggever op, om zo kans te maken op ruim 40 gratis ijsjes bij Multi-IJs Purmerend.

De winnaar van de kleine Cees verkiezing 2019 is Isabelle Engelbrecht geworden. Isabelle wil later journalist worden. Tijdens haar interview met Corine Laurant liet ze zien dat – hoewel dit haar eerste optreden was – ze de kunst van het vragen stellen al heel goed onder de knie heeft. Corine, bestuurslid van PurmerValley en Stichting Kinderopvang Purmerend, gaf tijdens het interview een kijkje in de keuken van de PurmerValley Experience.

In de loop van het weekend zetten we alle interviews integraal online op Regio Purmerend.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*