14.5 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomeadvertorialBedrijf uitgelicht: Zonnepanelen Enzo - binnen 5 jaar terugverdiend

Bedrijf uitgelicht: Zonnepanelen Enzo – binnen 5 jaar terugverdiend

Purmerend – In meer of mindere mate realiseert iedereen het zich:  op den duur zal ons energiegebruik volledig over moeten gaan op duurzame energie. Nog niet zo lang geleden was het overstappen op zonnepanelen een grote investering, welke pas na meer dan 15 jaar financieel rendement ging opleveren. Die tijden zijn inmiddels definitief veranderd: na gemiddeld 4-5 jaar geniet u van gratis duurzame stroom.

Enzo den Rooijen is al jaren zelfstandig ondernemer op het gebied van de installatie van zonnepanelen. Met zijn bedrijf Enzo’s duurzame installatietechniek realiseerde hij vooral grote projecten voor bedrijven. Een enkele keer pakte hij een particuliere klus aan. Maar dat tij is gekeerd. De prijs van zonnepanelen is de laatste tijd sterk gedaald en steeds meer particulieren maken de overstap naar deze vorm van duurzame energie.

Daarom gooiden Enzo en zijn compagnons het roer om: het bedrijfsonderdeel Zonnepanelen Enzo richt zich op de particuliere markt en groeit in een rap tempo. Meer installateurs werden aangetrokken om het werk aan te kunnen. En in januari 2019 betrok het bedrijf een nieuw pand aan de Visserijweg op het nieuwe gedeelte van de Baanstee.

Naast zijn jarenlange ervaring heeft Zonnepanelen Enzo nog drie dingen die absoluut onderscheidend in de markt zijn. Dat is de scherpe prijs, de manier waarop er offertes worden gemaakt en de snelheid van leveren/monteren.

Offertes

Zodra u Enzo aan de lijn krijgt, weet u binnen enkele minuten waar u aan toe bent. Aan de hand van een kort gesprek, weet de zonnepanelenexpert u een behoorlijke indicatie te geven van het aantal panelen dat bij u geplaatst kan worden en heeft een bijbehorend kostenplaatje in handen. Indien u besluit dat u interesse heeft om zonnepanelen te laten plaatsen, komt er natuurlijk iemand bij u langs voor een definitieve offerte.

Snelheid

Bij veel installatiebedrijven zit er een lange tijd tussen de opdracht en het plaatsen van de panelen. Niet bij Enzo: het plaatsen van de zonnepanelen kan al binnen een week gerealiseerd worden. De montage zelf duurt niet meer dan een dag.

Prijs

Zonnepanelen Enzo is zeer scherp geprijsd. Heeft u ooit overwogen om zonnepanelen aan te schaffen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen!

Persoonlijke note van de schrijver: bij mij kwam het neer op 3000 euro (incl. materiaal en montage). Deze info wilde ik u niet onthouden, ik was namelijk echt verrast. 😉

Zonnepanelen Enzo

Visserijweg 65  (10 M) – 1446 AR Purmerend

06-28644211 – [email protected]

www.zonnepanelenenzo.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
76 %
1.8kmh
16 %
do
21 °
vr
21 °
za
21 °
zo
22 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.