* Zuidoostbeemster

Hondenopvang Hondenbus week na brand weer open (video)

Zuidoostbeemster – Vanochtend ging hondenopvang de Hondenbus weer open. Een week geleden ging alles in vlammen op. Hierbij kwamen zeven honden om het leven. Mede door veel hulp van buitenaf kon Amos van den Berg vandaag de deuren weer wijd openzetten.

De teller van de gehouden doneeractie door Marco Brands is gestopt op € 11.710. Amos is dankbaar. “Het was een heftige week. Een drama. Het is ook een beetje langs mij heen gegaan deze week wat er gebeurd is. Het team eromheen is heel sterk geweest. Ik ben blij met de mensen om mij heen.”

Het terrein is helemaal opgeruimd en er staat een nieuw onderkomen. Zondagavond was er een samenkomen tussen de eigenaren van de omgekomen honden en de eigenaar van de hondenopvang. “Dat was heftig, emotioneel. Naar mij geen verwijten maar het voelt wel zo. Het is je bedrijf. Je voelt je verantwoordelijk.”

Relevante artikelen:

Grote brand aan de Oostdijk in Zuidoostbeemster

Aantal dode dieren vlammenzee hondenopvang komt uit op zeven (video)

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.