* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Mijn man is op wintersport dus we zijn vanavond met zijn drietjes thuis”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

In de Strada, Hoogstraat, kwamen wij deze mevrouw tegen. Mevrouw werkt bij Moné Lederwaren. “Dat doe ik al heel wat jaar met veel plezier.” Daar verkoopt ze tassen, koffers, portemonnees en alles wat met reizen te maken heeft. “Wij hebben een hele brede doelgroep want jongeren voor hun eerste schooltas komen bij ons maar ook oudere dames voor een mooie leren tas.” Haar man Wilco zat ten tijde van het interview in Oostenrijk. “Dus we zijn met zijn drietjes thuis vanavond.”

Moné lederwaren is al meer dan 54 jaar een begrip in Purmerend.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....