* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Mijn man is op wintersport dus we zijn vanavond met zijn drietjes thuis”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

In de Strada, Hoogstraat, kwamen wij deze mevrouw tegen. Mevrouw werkt bij Moné Lederwaren. “Dat doe ik al heel wat jaar met veel plezier.” Daar verkoopt ze tassen, koffers, portemonnees en alles wat met reizen te maken heeft. “Wij hebben een hele brede doelgroep want jongeren voor hun eerste schooltas komen bij ons maar ook oudere dames voor een mooie leren tas.” Haar man Wilco zat ten tijde van het interview in Oostenrijk. “Dus we zijn met zijn drietjes thuis vanavond.”

Moné lederwaren is al meer dan 54 jaar een begrip in Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.