Regio op Straat: “Mijn man is op wintersport dus we zijn vanavond met zijn drietjes thuis”

Moné lederwaren

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

In de Strada, Hoogstraat, kwamen wij deze mevrouw tegen. Mevrouw werkt bij Moné Lederwaren. “Dat doe ik al heel wat jaar met veel plezier.” Daar verkoopt ze tassen, koffers, portemonnees en alles wat met reizen te maken heeft. “Wij hebben een hele brede doelgroep want jongeren voor hun eerste schooltas komen bij ons maar ook oudere dames voor een mooie leren tas.” Haar man Wilco zat ten tijde van het interview in Oostenrijk. “Dus we zijn met zijn drietjes thuis vanavond.”

Moné lederwaren is al meer dan 54 jaar een begrip in Purmerend.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt