16.4 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Als ze gelukkig is dan heb ik daar geen...

Regio op Straat: “Als ze gelukkig is dan heb ik daar geen problemen mee.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Deze week hebben wij de donderdag door drukte overgeslagen en publiceren wij nu deze Regio op Straat

Deze vriendelijk en interessante man kwamen wij tegen op het Leeuwerikplein in Purmerend. Hij vertelde openhartig over zijn in Zuid-Afrika wonende dochter, “Zij is getrouwd met een Zuid-Afrikaan.”, die nu haar passie naleeft als Yogalerares. “Kaapstad is een van de mooiste steden ter wereld. Ik zou het iedereen aanbevelen om daar eens te gaan kijken.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
16.4 ° C
17.2 °
15.5 °
69 %
5.4kmh
5 %
zo
15 °
ma
19 °
di
20 °
wo
18 °
do
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.