Regio op Straat: “Als ze gelukkig is dan heb ik daar geen problemen mee.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Deze week hebben wij de donderdag door drukte overgeslagen en publiceren wij nu deze Regio op Straat

Deze vriendelijk en interessante man kwamen wij tegen op het Leeuwerikplein in Purmerend. Hij vertelde openhartig over zijn in Zuid-Afrika wonende dochter, “Zij is getrouwd met een Zuid-Afrikaan.”, die nu haar passie naleeft als Yogalerares. “Kaapstad is een van de mooiste steden ter wereld. Ik zou het iedereen aanbevelen om daar eens te gaan kijken.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*