* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Als ze gelukkig is dan heb ik daar geen problemen mee.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Deze week hebben wij de donderdag door drukte overgeslagen en publiceren wij nu deze Regio op Straat

Deze vriendelijk en interessante man kwamen wij tegen op het Leeuwerikplein in Purmerend. Hij vertelde openhartig over zijn in Zuid-Afrika wonende dochter, “Zij is getrouwd met een Zuid-Afrikaan.”, die nu haar passie naleeft als Yogalerares. “Kaapstad is een van de mooiste steden ter wereld. Ik zou het iedereen aanbevelen om daar eens te gaan kijken.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.