11.1 C
Purmerend
zaterdag 1 april 2023
HomePurmerendAquaDisco Carnaval! in Leeghwaterbad gaat voor langste polonaise ooit

AquaDisco Carnaval! in Leeghwaterbad gaat voor langste polonaise ooit

Purmerend – Vrijdagavond 15 februari is er AquaDisco Carnaval! in het zwembad in Purmerend. Spurd wil met de kinderen de langste polonaise ooit in het Leeghwaterbad maken. Naast kinder- en hitparademuziek is er deze keer vanzelfsprekend ook veel carnavalsmuziek te horen in het recreatiebad. Het Leeghwaterbad hoopt dat alle kinderen in kleurige kleding komen. Wie er het mooist gekleed uitziet wint vrijkaartjes recreatief zwemmen.

Naast carnavalsmuziek is er ook ‘tropische’ muziek voor het limbo dansen. Het is altijd spannend en grappig als kinderen onder de lat door dansen. Het is ook mogelijk gratis gekke carnavals neptattoos te laten zetten. Vanzelfsprekend ontbreken de lekkere muziek, lekker zwemwater en gratis drinkwater niet. De dansfeesten in het recreatiebad trekken altijd honderden enthousiaste muziek- en waterfans. 

Vrijdag klinken tijdens de AquaDisco! vanaf zeven uur ’s avonds swingende kinderhits en hitparadenummers. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen. De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco Carnaval! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via [email protected], hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 15 februari vragen aan de DJ. 

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco Carnaval! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Na vrijdag 15 februari is de eerstvolgende AquaDisco! 15 maart 2019. De toegangsprijs voor de AquaDisco! is € 5,50, toegangskaarten voor AquaDisco Carnaval! zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Leeghwaterbad.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.1 ° C
12.2 °
9.5 °
94 %
0.9kmh
100 %
za
10 °
zo
9 °
ma
8 °
di
7 °
wo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.