Purmerend

AquaDisco Carnaval! in Leeghwaterbad gaat voor langste polonaise ooit

Purmerend – Vrijdagavond 15 februari is er AquaDisco Carnaval! in het zwembad in Purmerend. Spurd wil met de kinderen de langste polonaise ooit in het Leeghwaterbad maken. Naast kinder- en hitparademuziek is er deze keer vanzelfsprekend ook veel carnavalsmuziek te horen in het recreatiebad. Het Leeghwaterbad hoopt dat alle kinderen in kleurige kleding komen. Wie er het mooist gekleed uitziet wint vrijkaartjes recreatief zwemmen.

Naast carnavalsmuziek is er ook ‘tropische’ muziek voor het limbo dansen. Het is altijd spannend en grappig als kinderen onder de lat door dansen. Het is ook mogelijk gratis gekke carnavals neptattoos te laten zetten. Vanzelfsprekend ontbreken de lekkere muziek, lekker zwemwater en gratis drinkwater niet. De dansfeesten in het recreatiebad trekken altijd honderden enthousiaste muziek- en waterfans. 

Vrijdag klinken tijdens de AquaDisco! vanaf zeven uur ’s avonds swingende kinderhits en hitparadenummers. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen. De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco Carnaval! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via [email protected], hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 15 februari vragen aan de DJ. 

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco Carnaval! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Na vrijdag 15 februari is de eerstvolgende AquaDisco! 15 maart 2019. De toegangsprijs voor de AquaDisco! is € 5,50, toegangskaarten voor AquaDisco Carnaval! zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Leeghwaterbad.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.