112

Grootschalige politie-inzet na verdachte situatie

Purmerend – Zondagmiddag 10 februari rond 16:30 uur, kwam er bij de politie een melding binnen omtrent een verdachte situatie bij een geparkeerde auto in het centrum van Purmerend.

De politie zette een politiehond in tijdens de zoektocht rondom de binnenstad. Ook werd de identiteit van meerdere voorbijgangers gecontroleerd. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Update:

Winkelpersoneel aan de Achterdijk hadden de politie ingeschakeld. Bij de zaak zou een auto staan met inzittenden die zich verdacht zouden hebben gedragen. Toen de politie ter plaatse kwam, was die auto echter al vertrokken.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.