Twee personen aangehouden na dumpen van hennepafval

Foto: Haico Kats

Den Ilp – De politie heeft zondagmiddag een 38-jarige man en een 19-jarige vrouw aangehouden voor het illegaal dumpen van 40 vuilniszakken met hennepafval.

Zondagmiddag ging de politie af op een melding waarbij twee personen afval aan het dumpen waren langs een voetpad in Het Twiske. Toen de man en vrouw de dumpplaats wilden verlaten, kwamen zij vast te zitten met hun bestelbus. Zij belden zelf een takelwagen. Voordat de takelwagen de bestelbus uit de greppel kon slepen, werden de verdachten aangehouden.

Naast de circa 40 zakken hennepafval werd tijdens een doorzoeking in de woning van de man hennep aangetroffen. De gemeente doet aangifte voor het illegaal dumpen van hennepafval in het park. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor en de politie doet verder onderzoek.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*