* Den Ilp112

Twee personen aangehouden na dumpen van hennepafval

Den Ilp – De politie heeft zondagmiddag een 38-jarige man en een 19-jarige vrouw aangehouden voor het illegaal dumpen van 40 vuilniszakken met hennepafval.

Zondagmiddag ging de politie af op een melding waarbij twee personen afval aan het dumpen waren langs een voetpad in Het Twiske. Toen de man en vrouw de dumpplaats wilden verlaten, kwamen zij vast te zitten met hun bestelbus. Zij belden zelf een takelwagen. Voordat de takelwagen de bestelbus uit de greppel kon slepen, werden de verdachten aangehouden.

Naast de circa 40 zakken hennepafval werd tijdens een doorzoeking in de woning van de man hennep aangetroffen. De gemeente doet aangifte voor het illegaal dumpen van hennepafval in het park. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor en de politie doet verder onderzoek.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.