Cultuur

Muziekschool Waterland wil eigen ruimten in P3

PURMEREND – Muziekschool Waterland wil intrekken in het gebouw van pop- en cultuurpodium P3 aan de Purmersteenweg in Purmerend, zo meldt onze mediapartner NH Nieuws in een bericht. De plannen worden vandaag voorgelegd aan de gemeenteraad.

De twee werkten al samen, maar die samenwerking wordt in de toekomst – als het aan de muziekschool en het poppodium ligt – verder uitgebreid.

De muziekschool wil eigen ruimten op de plek waar nu kantoren en oefenruimten zitten. Hiervoor zal er wel een verbouwing plaats moeten vinden. De podia van P3 worden niet veranderd.

Met het concept ‘De Popfabriek’ werken de muziekschool en het poppodium al samen. Professionele artiesten leren binnen tien lessen mensen een instrument bespelen of te zingen, waarna de deelnemers in een band gaan spelen.

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.