* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ze mogen wel 50 cent per kilo vuurwerk doen”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wij kwamen deze mijnheer tegen. “Ik vind het goed wat ze hebben gedaan voor de kinderen voor 25 cent per kilo. De straten zijn schoon en de kinderen hebben wat geld. Ze mogen wel 50 cent per kilo vuurwerk doen.” Tijdens het gesprek komt het beroep van mijnheer ter sprake: “Ik geef les bij Krav Maga Noord-Holland. Dat is een weerbaarheidstraining. Wij geven de mensen zelfvertrouwen. Op dit moment zijn wij de grootste Krav Maga school ter wereld.”

Meer informatie over Krav Maga: https://www.kravmaga-noordholland.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.