Regio op Straat: “Ze mogen wel 50 cent per kilo vuurwerk doen”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wij kwamen deze mijnheer tegen. “Ik vind het goed wat ze hebben gedaan voor de kinderen voor 25 cent per kilo. De straten zijn schoon en de kinderen hebben wat geld. Ze mogen wel 50 cent per kilo vuurwerk doen.” Tijdens het gesprek komt het beroep van mijnheer ter sprake: “Ik geef les bij Krav Maga Noord-Holland. Dat is een weerbaarheidstraining. Wij geven de mensen zelfvertrouwen. Op dit moment zijn wij de grootste Krav Maga school ter wereld.”

Meer informatie over Krav Maga: https://www.kravmaga-noordholland.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*