Purmerend

Kruistocht in spijkerbroek voor slechts €2,50 bij Het Leesteken

Purmerend – Vanmiddag was wethouder Paul van Meekeren aanwezig in boekhandel Het Leesteken om boeken te verkopen in het kader van de landelijke actie ‘Geef een boek cadeau’. Het boek Kruistocht in spijkerbroek is te koop voor € 2,50

Volgens de wethouder is lezen, zeker voor de jeugd, enorm belangrijk. De actie ‘Geef een boek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Dit jaar is ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ van Thea Beckman het actieboek voor de jeugd. Kruistocht in spijkerbroek (1973) is een jeugdboek van Thea Beckman over de kinderkruistocht in 1212. Inmiddels is dit al de vierennegentigste druk.

Geef een boek cadeau

De actie is er op gericht om álle kinderen een boek cadeau te geven. Opa’s en oma’s, familie en vrienden, iedereen die iemand kent om een boek aan te geven wordt uitgenodigd. Ook als je niemand kent om een boek aan te geven kun je in de boekhandel een boek kopen voor een kind. De boekhandel zorgt ervoor dat het boek op de juiste plek terecht komt. In het geval van boekhandel Het Leesteken gaan deze boeken naar het NL Plein van Bibliotheek Waterland.

Het Leesteken

Het Leesteken is in vele opzichten een bijzondere boekhandel. Mede opgericht door vaste klanten die een financieel steentje bijdroegen door middel van crowdfunding, is de Libris boekhandel inmiddels uitgegroeid tot een cultureel baken in Purmerend. In boekhandel Het Leesteken zijn er zo’n 1000 exemplaren van het boek Kruistocht in spijkerbroek op voorraad.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.