10.7 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomePurmerendKruistocht in spijkerbroek voor slechts €2,50 bij Het Leesteken

Kruistocht in spijkerbroek voor slechts €2,50 bij Het Leesteken

Purmerend – Vanmiddag was wethouder Paul van Meekeren aanwezig in boekhandel Het Leesteken om boeken te verkopen in het kader van de landelijke actie ‘Geef een boek cadeau’. Het boek Kruistocht in spijkerbroek is te koop voor € 2,50

Volgens de wethouder is lezen, zeker voor de jeugd, enorm belangrijk. De actie ‘Geef een boek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Dit jaar is ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ van Thea Beckman het actieboek voor de jeugd. Kruistocht in spijkerbroek (1973) is een jeugdboek van Thea Beckman over de kinderkruistocht in 1212. Inmiddels is dit al de vierennegentigste druk.

https://twitter.com/pvmeekeren/status/1095710745017364480

Geef een boek cadeau

De actie is er op gericht om álle kinderen een boek cadeau te geven. Opa’s en oma’s, familie en vrienden, iedereen die iemand kent om een boek aan te geven wordt uitgenodigd. Ook als je niemand kent om een boek aan te geven kun je in de boekhandel een boek kopen voor een kind. De boekhandel zorgt ervoor dat het boek op de juiste plek terecht komt. In het geval van boekhandel Het Leesteken gaan deze boeken naar het NL Plein van Bibliotheek Waterland.

Het Leesteken

Het Leesteken is in vele opzichten een bijzondere boekhandel. Mede opgericht door vaste klanten die een financieel steentje bijdroegen door middel van crowdfunding, is de Libris boekhandel inmiddels uitgegroeid tot een cultureel baken in Purmerend. In boekhandel Het Leesteken zijn er zo’n 1000 exemplaren van het boek Kruistocht in spijkerbroek op voorraad.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
10.7 ° C
11.2 °
10 °
69 %
8.5kmh
39 %
do
11 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.