15.9 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
Home* TelevisieRTL-programma Stiekem Verliefd zoekt kandidaten

RTL-programma Stiekem Verliefd zoekt kandidaten

Heb jij nog steeds een ‘crush’ op jouw klasgenoot van vroeger? Of heb je al lange tijd een oogje op jouw collega? Of ben je in de loop van de tijd meer gaan voelen voor je beste vriend of vriendin? Maar durf je dit niet uit te spreken? Dan zoeken wij jou en gaan wij je helpen!

In het nieuwe RTL 5-programma ‘Stiekem Verliefd’, gepresenteerd door Jamai, brengen we je samen met jouw ‘crush’ en  krijg je antwoord op de vraag die je zelf niet durft te stellen. Wie weet voelt jouw ‘crush’ ook iets voor jou en ligt er iets moois in het verschiet!

De eerste opnamen staan voor eind maart gepland.
Heb je interesse, meld je dan aan via de volgende link: https://goo.gl/vakgta.

Wil je vrijblijvend meer informatie? Bel dan naar: 020-2365398 of stuur een mail naar: [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.9 ° C
17.9 °
14.4 °
72 %
7.6kmh
21 %
za
16 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.