* Televisie

RTL-programma Stiekem Verliefd zoekt kandidaten

Heb jij nog steeds een ‘crush’ op jouw klasgenoot van vroeger? Of heb je al lange tijd een oogje op jouw collega? Of ben je in de loop van de tijd meer gaan voelen voor je beste vriend of vriendin? Maar durf je dit niet uit te spreken? Dan zoeken wij jou en gaan wij je helpen!

In het nieuwe RTL 5-programma ‘Stiekem Verliefd’, gepresenteerd door Jamai, brengen we je samen met jouw ‘crush’ en  krijg je antwoord op de vraag die je zelf niet durft te stellen. Wie weet voelt jouw ‘crush’ ook iets voor jou en ligt er iets moois in het verschiet!

De eerste opnamen staan voor eind maart gepland.
Heb je interesse, meld je dan aan via de volgende link: https://goo.gl/vakgta.

Wil je vrijblijvend meer informatie? Bel dan naar: 020-2365398 of stuur een mail naar: stiekemverliefd@bluecircle.nl.

Tags

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by